Creatieve Bewustzijns Coaching & Pure Bliss Creaties

 Studio Isitra | Reina Oversteegen
 Bloemendaal

Ik coach in het werkelijk leren luisteren naar jezelf en koersen op je eigen kompas. Ook doceer ik Communiceren vanuit Vredesbewustzijn (innerlijke rust, vrijheid, energetisch bewustzijn) en geef ik de cursus Express Yourself & ontdek je zielenmissie 

Ik werk vanuit een holistisch besef: alles is energie, dus alles is met alles verbonden. Vanuit deze visie gezien begint een mooie wereld dus bij jezelf. Wat doet je stralen, waar word je gelukkig van en wat draag je dan bij aan de wereld? Ik inspireer mensen tot het vinden en leven van die antwoorden.

Ook werk ik graag vanuit creativiteit. Ik zoek met groot plezier zelf de vrijheid en ruimte op van het oneindig geinspireerde creatieve brein dat haar gang mag gaan. Verzin graag manieren om anderen zich ook in dat veld te laten bewegen. In het creatieve ben je helemaal aanwezig in de ervaring, komen spontaan de mooiste ingevingen en ligt het oneindige potentieel van de moeiteloze creatie. Scheppen i.p.v. reageren en volgen. Ik hou ervan!

Wil je hierover van gedachte wisselen of mooie plannen smeden? Bel me.

Over Reina Oversteegen

Reina Oversteegen: Energy Coach – Counselor – Consultant – Kunstenaar.

Reina heeft 22 jaar ervaring als trainer, counselor/coach & consultant op het gebied van energetisch bewustzijn en persoonlijke groei. Ze is geboren met een goed ontwikkelde intuïtie en is zeer bedreven in het afstemmen op kosmische energiepatronen, een voor haar natuurlijke manier van waarnemen en midden in het leven staan.

Vanuit deze basis ondersteunt zij cliënten in individuele sessies, ontwerpt zij trainingen en geeft zij les aan professionals die zich in het intuïtief werken met mensen willen bekwamen.

  • Zij is initiator van het What iF project, dat is voortgekomen uit de gedachte dat we toe zijn aan een nieuwe wereld, waarin mensen zichzelf kunnen zijn, hun kracht kunnen ervaren en zodoende hun volle potentieel kunnen leven. Een wereld waarin respect voor jezelf en de ander een gegeven zijn. Waarin leven in balans en in vredesbewustzijn de standaard is.

Noem het een droom… Haar jarenlange ervaring met creatievermogen, zowel in haar privéleven als in haar werk heeft haar echter overtuigend bewijs geleverd dat alles mogelijk is, als je er maar helemaal congruent mee bent. Op alle niveaus van je wezen. Haar doel is mensen te inspireren en uit te dagen de What iF vragen te beantwoorden, de fantasie te prikkelen en dromen uit te laten komen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding