BRTT - Body Remembers Trauma Therapie & begeleidende trajecten

 Creatief Bewust | Davina op 't Land
 Hoofddorp

Wat als jij meer bewust wordt van hoe je zelf kunt transformeren naar een evenwichtiger leven? Hoe fijn zou het zijn als je in je eigen natuurlijke energieflow komt en je weer krachtig voelt?

Samen activeren wij innerlijke beweging en verruimen je mogelijkheden. Je ontvangt diverse handvatten zodat er weer ruimte is voor groei.  Je mentale veerkracht wordt groter en je kunt je emoties beter begrijpen en reguleren.  

De holistische benadering van trauma middels BRTT is een hele natuurlijke methode gericht op diep lichaamswerk aangezien trauma niet alleen een mentale en emotionele impact heeft maar vooral een diepe invloed heeft op je fysieke welzijn.

 

Over Davina op 't Land

HI! Ik ben Davina. Het voelt als een sterke innerlijke roeping om jou te herinneren aan je eigen vermogen om jezelf weer in evenwicht te brengen.

Als geen ander weet ik hoe je in struggle kan zijn met wat het leven je brengt en hoe je hierop ‘kunt’ reageren. Er is altijd een manier om mee te bewegen en toch balans te voelen. Daarvoor is het eerst nodig goed je lijf te kunnen voelen en je innerlijke raadsels (vraagstukken) op te lossen. 

Samen met mijn natuurlijke gevoel voor energie, sterke intuïtie, analytisch vermogen, opleiding en een schat aan levenservaring, o.a. traumaverwerking, rouwverwerking, een pittige burn-out en het ouderschap, weet ik verbanden te leggen tussen je emoties, gedrag en wat er speelt aan onderliggende thema’s.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding