Systemische Coaching (met inzet van Paarden)

 Paardencoach aan Zee | Mirjam Rutten
 Noordwijk (zh)

Ik help jou met het ontwikkelen van een nieuwe levensstrategie met inzet van paardencoaching en psychosociale therapie, zodat je weer vooruit kunt. Zeer geschikt bij burn-out preventie en herstel.

Was je altijd enthousiast en kon je bergen verzetten? Op je werk en thuis? Is dit nu over en voel je je tegelijkertijd moe en opgejaagd? Ben je alsmaar bekaf en lijden je sociale contacten er onder? Grote kans dat je tegen een burn-out aanzit of er één hebt.

Burn-out is geen ziekte, maar je kunt er wel ziek van worden.

Je krijgt signalen die aangeven dat je je leven op een andere manier mag gaan inrichten. Maar dat gaat niet vanzelf. Een nieuwe levensstrategie is nodig.

Samen met de paarden maken we een zielenreis en inventariseren we wat nodig is om aan te passen. Zodat je de draad weer kunt oppakken en een vrolijk en vrij leven kunt hebben. Wij zetten je weer in beweging en motiveren je met liefde in alles dat je wilt realiseren!

What doesn't kill you, makes you stronger.

Over Mirjam Rutten

Ik ben geboren uit ouders met oorlogstrauma's. Daardoor heb ik er hard aan moeten trekken om iets van mijn leven te maken. Met de blauwdruk die ik meekreeg uit mijn gezin van herkomst kon ik slechts gedeeltelijk uit de voeten en het heeft erg lang geduurd voordat ik mijn eigen kracht, talent en waarde kon vinden en kon leven.

Veel tijd en energie stak ik in het overleven in organisaties en relaties die toch niet helemaal bij mij pasten. Altijd dacht ik dat het door mij kwam als er iets fout ging. Dat nam ik mijzelf dan behoorlijk kwalijk. Ik trok me terug onder mijn rots en voelde me dan akelig eenzaam en onbegrepen.

Veel mediteren gaf rust maar geen oplossingen. Als ik gemotiveerd en gezond ouder wilde worden moest ik ècht iets aan mezelf gaan doen. Ik koos voor familieopstellingen en dit bleek enorm goed bij me te passen. Opstellingen hielpen mij inzicht te krijgen in mijn functioneren en me uit mijn verstrikkingen los te maken. Er ontstond steeds meer ruimte en vrijheid om mijn leven op mijn eigen manier te leven. Een heel verrijkend proces waarvan ik denk dat er eigenlijk nooit meer een einde aan komt.

Naast het systemisch werken, heb ik mij verdiept in Psychosociale Basiskennis. Om voelen en denken met elkaar te combineren. De paarden zitten al mijn hele leven in mijn bloed. Zij helpen iedereen.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding