Opstellingen Innerlijk Kind! Van trauma naar healing, van angst naar liefde.

 LiefdeWerk | Angela Roelen
 Noordwijk-binnen

Wat heb jij als kind gedaan met je gevoelens? Als je ze verstopte, heb je óók het kind verstopt. Hoog tijd om dat kind te ontmoeten. Dat kind heeft nooit anderen nodig, het wil gezien en gehoord worden door JOU!

Met het werken met Opstellingen bij LiefdeWerk open je naar echtheid. Komt er ruimte voor authenticiteit, om je talenten en verlangens echt te léven met heel je hart. Je vertrouwt weer op je intuïtie en gaat keuzes maken die kloppen voor jou, dat geeft levensvreugde en innerlijke rust. 

Trauma is niet wat ons wordt aangedaan door de buitenwereld. Het is hoe we omgaan met onze binnenwereld. 
Ons hart her-inneren ís healing!

OPSTELLINGEN: OPEN EN ECHT

  • Individuele Opstellingen op afspraak, in Noordwijk of online
  • Opstelling met je partner voor een verdieping van je relatie
  • Opstellingsdagen Innerlijk Kind
  • 3e Jaargroep Opstellingen start zondag 15 januari 2023! (10x, 1x per mnd)
  • GroeiGroep waarin we samen groeien om OPEN en ECHT elkaar te ONTMOETEN (6x).

Ik ben geïnspireerd door het traumawerk van Gabor Maté.

EVENEMENTEN: ONTMOETEN

Als je OPEN en ECHT gaat leven, is het fijn om anderen daarin te ONTMOETEN. Laat je inspireren bij de bijzondere evenementen die ik organiseer in de Bollenstreek. Mijn hemel op aarde ...

  • Festival De Liefde (zomer- en wintereditie)
  • Filmavonden met napraatcafé
  • SinglesCafé De Liefde
  • Intuïtief SchrijfCafé (1x per maand, vrijdagmiddag)
  • VrouwenVakanties

Hou je mijn agenda in de gaten? Of schrijf je in voor mijn LiefdesBrief via liefdewerker/liefdesbrief!

Over Angela Roelen

Open, echt en ontmoeten; Dat zijn de drie kernwoorden in al mijn LiefdeWerk en dat is dus óók mijn levenswerk.

Als kind voelde ik mij anders in het gezin. Ik verstopte mijn gevoel en ging mij aanpassen. Tot ik niet meer kon. Na een scheiding startte mijn prachtpad van persoonlijke ontwikkeling. Een pad dat vooral gaat over alle dualiteiten zélf ervaren en vervolgens bewust worden dat ik ook dát niet ben. Een pad van ruimte. 

Ik was getrouwd en vrijgezel. Ik was lichtzinnig en filosofisch. Ik was huisje-boompje-beestje en verkocht al mijn spullen en woonde in een bus. Ik ben de rust zelve en had angst- en paniekaanvallen. Ik was dwaas en wijs, paste mij aan en ben authentiek. Dus ja, wat bén je dan. Steeds weer vraagt het leven mij om er te zijn, om híer te zijn, met heel mijn hart. Steeds weer besluit ik daar JA tegen te zeggen. Met alles wat er is. Er zijn. Het leven is een en al LiefdeWerk.

Opgeleid als Opsteller (Hylke Bonnema), Levenscoach (Sonnevelt) en Yoga- en Meditatiedocente (Pieter Scheffe), begeleid ik inmiddels bijna 10 jaar mensen in mijn praktijk LiefdeWerk. Het werken met Opstellingen, met mijn eigen intuïtieve en ontwikkelde methode, is een natuurlijke weg naar zelfrealisatie. Ik interview en schrijf graag. Een bundeltje LiefdeWerk wacht op uitgave. 

Inmiddels ben ik gevestigd in het historische Noordwijk-Binnen, waar ik mijn hart aan heb verpand. 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding