Technisch Ondersteuner voor de bewuste ondernemer in persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling

 Levens-Weg-Wijzer | Bianca Kuik
 Haarlem

Naast medium en healer werk ik parttime als Technisch Ondersteuner(VA). Mijn kennis is breed, maar voornamelijk MS Office, WordPress, Elementor, Canva, ActiveCampaign, MailChimp en MailBlue. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk voor de kleine ondernemer, die een bewust bedrijf heeft, zoals persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Na mijn studie Elektrotechniek aan de HTS ben ik meteen de IT ingerold als database programmeur. In de volgende 20 jaar heb ik veel rollen mogen vervullen binnen de IT. Daardoor heb brede technische kennis opgedaan. Ik begrijp computers en programmatuur, dat zit in mijn natuur, net als mijn gevoeligheid. De laatste 9 jaar van mijn technische carrière ben ik me daarnaast gaan ontwikkelen als medium en healer.

Ook voor mij zijn deze twee talenten een interessante combinatie en ik ben een poosje zoekende geweest in welke vorm deze twee bij elkaar konden komen. En nu blijkt dat deze twee perfect kan combineren als technisch VA voor de bewuste ondernemer die ook bezig is met persoonlijke & sprituele ontwikkeling.

Onderdeel van het kennismakingsgesprek is een reading (Spiritueel Assesment). Deze reading is gericht op het pad van jouw ziel en wat er nu nog in de weg staat om dat pad te bewandelen.

 

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Web Design
  • Automatische Mails
  • Social Media berichten inplannen
  • Facebook Advertenties
  • Templates & Brochures
  • Email handtekening

Denk je dat wij een goede match zijn en dat ik iets voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dat contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Belle-Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling. Als je je spiritueel wilt ontwikkelen als healer of als medium, zul je merken dat je tegen jezelf aanloopt en dus ook aan persoonlijke ontwikkeling zal gaan doen om verder te komen met je Spirituele Ontwikkeling.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, verschillendeTrauma technieken...

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding