Erkend kinesioloog en Bloesemtherapeut

 Essence For Health, praktijk Toos Langeveld | Toos Langeveld
 Haarlem

Als kinesioloog heb ik de mogelijkheid om klachten te onderzoeken en de oorzaak hiervan op te sporen waarna vervolgens een behandelplan kan worden opgesteld om de klachten te verhelpen. Inzicht in de oorzaak van een klacht kan het zelfgenezend vermogen aanzetten tot herstel van balans.

Kinesiologie kan ook preventief gebruikt worden om het lichaam energetisch in balans te houden waardoor het lichaam gezond blijft. Het inzetten van Bloesemremedies geeft ondersteuning om het herstelde balans vast te houden. Een kinesioloog gebruikt de spiertesten van de Touch For health om te kunnen communiceren met het lichaam en de blokkades in de energie van de meridianen op te sporen. Middels extra technieken kunnen dan correcties worden toegepast waardoor er balans onstaat en de stroming weer hersteld wordt.

Kinesiologie kan ook ingezet worden bij oa. stress, burn-out,allergie, intolerantie, niet lekker in je vel zitten, klachten zonder aanwijsbare oorzaak, en vele anderen. Bloesemremedies zijn tevens in te zetten voor dieren.

Vergoedingen ziektekosten uit aanvullend pakket.

Over Toos Langeveld

Mijn naam is Toos Langeveld-Vervoort, geboren en getogen in Zuid Afrika. Ik heb al 15 jaar een bloesemtherapie praktijk en heb dit aangevuld met de opleiding tot erkend kinesioloog.

ik heb een opleidng tot Medisch analist gevolgd, maar ben in 2000 in aanraking gekomen met Touch For Health en Bach Bloesem remedies. Mijn interesse hierin groeide en ik heb inmiddels vele opleidingen gevolgd in de Bloesem Therapie.

  • In 2012 ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot kinesioloog en ben in 2014 afgestudeerd als erkend Kinesioloog. Ik heb vervolgens me gespecialiseerd in het behandelen van allergieën d.m.v. de methode Espavo©.

Andere specialiteiten zijn mensen op hun levenspad verder te helpen,door inzichten te geven waar ze vastlopen en ze handvatten te geven, en ze aan te leren om zichzelf verder te ontwikkelen. Kinesiologie is voor mij geen baan maar een leefwijze geworden, waar zoveel mogelijk is. Het onderbewuste boven halen zonder dat de cliënt er last van heeft, maar juist inzicht krijgt wat er fout is gegaan.

  • Erkend Kinesioloog Bij de NSK, Nederlandse School voor Kinesiologie, HBO medische basis kennis, psychologische basiskennis.
  • Ik sta ingeschreven bij CPION, waardoor een groot deel van de zorgverzekeraars uit het aanvullende gedeelte mijn behandelingen gedeeltelijk vergoeden
  • Verder ben ik steeds bezig om mijn kennis up-to-date te houden, door het volgen van bij- en na-scholingen.

Momenteel heb ik een praktijk aan huis, waar ik met heel veel plezier werk. Ik vindt ik het nog steeds boeiend om te zien hoe ik met het gebruik van Kinesiologie en de spiertesten uit de Touch for Health, de diverse Bloesemremedies, en de klankschalen mensen weer lekker in hun vel kan laten voelen en de steun kan geven om met de dagelijkse uitdagingen goed om te kunnen gaan, zodat zij als krachtige individueën door het leven kunnen gaan.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding