Coach & Inspirator & Akasha Kronieken

 Marlys Stradmeijer Coaching | Marlys Stradmeijer
 Haarlem

Wat zit er in jou dat er nu nog niet uit komt? Heb jij een gaaf idee dat je graag neer wil zetten? Een eigen boek lanceren, een nieuwe richting of uitdaging maar komt het er niet van? Baal je van je eigen uitstel gedrag?

Die gave ideeen, en dat verlangen om er iets mee te doen, heb je niet voor niks. Maar vaak is het spannend om uit de comfortzone te stappen. Je weet wat je hebt, en niet wat je krijgt. En daarbij, hoe begin je??

Samen kun je meer! We gaan jouw authentieke kracht en talenten ontdekken. Kijken wat jou tegen houdt en wat jij nodidg hebt. Om jouw idee in de wereld te zetten.

  • Coaching
  • Akashic Record Readings
  • Auteur van het boek de Kunst van het Stralen
  • gratis E-book smarlysstradmeijer/corona-tips/

Over Marlys Stradmeijer

“Je authentieke zelf zijn en laten zien vanuit flow heeft een impact beyond words"

Professionals en Ondernemers met een passie en een missie help ik graag contact te maken met hun inner gold. Zodat ze vanuit verbinding met hun bron kunnen shinen. 

Mijn gereedschapskist zit VOL met allerlei opleidingen en trainingen. Ik zeg altijd dat ik pas ophoud met leren, als mijn kaars uitgaat:) En ik geef die kennis en ervaring graag aan jou door zodat jij volledig in je kracht komt te staan. Met aandacht voor hoofd, lijf en spirt.

 

 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding