Praktijk aan de Dijk: Massage, Rebalancing, Trager en Fysiotherapie

 Praktijk aan de Dijk voor Massage, Rebalancing enTrager | Heleen Sijtema
 Haarlem

Massagepraktijk, Rebalancing, Trager en Fysiotherapie. Thuiskomen in je lichaam is een ontroerende ervaring en brengt helderheid en ontspanning. 

Rebalancing is een diepgaande vorm van lichaamswerk en gaat over de kunst van het voelen. Om jezelf beter te leren kennen is je lichaam als bron van informatie erg belangrijk. Het is de spiegel van onze ziel. In onze cultuur ligt de nadruk op het verstand en vergeten we vaak te voelen wie we zijn en wat we willen.

  • Als je de signalen die je lichaam je geeft leert herkennen en serieus leert nemen wordt het leven makkelijker en krijg je meer vrijheid van bewegen.
  • Je kunt jezelf zijn wanneer je durft te voelen wat je bezig houdt.

Het bijzondere is dat er gewerkt wordt met verschillende methoden van aanraking. Aanraken is een directe manier van contact maken met als doel om je bewust te laten worden van je lichaam, je gevoelens en gedachten. Het geeft inzicht hoe je in het leven staat.

Over Heleen Sijtema

Heleen Sijtema is een ervaren fysiotherapeute die vanaf 1985 bezig is met beweging in de ruimste zin van het woord.

Haar aandacht is steeds meer verschoven naar lichaamsbewustwording en via aanraking en beweging mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en zichzelf. Thuiskomen in je lichaam is een ontroerende ervaring en brengt helderheid en ontspanning.

Zij heeft zich gespecialiseerd in Rebalancing en de Trager Approach. Als docent is zij jarenlang verbonden geweest met de Hoge school voor Natuurgeneeswijzen Hippocrates in Bloemendaal.m Naast haar eigen praktijk geeft zij workshops massage op basis van Rebalancing en Trager technieken en Trager introductieworkshops in binnen en buitenland. Verder is ze betrokken bij het inloophuis voor kankerpatiënten, waar ze massages geeft.

"Na een zeer stressvolle periode in mijn leven, heeft Heleen mij op een hele bijzondere, aandachtige, respectvolle en rake manier geholpen om opnieuw contact te maken met mijn lichaam; om te leren voelen, steeds preciezer te voelen hoe alles met elkaar verbonden is; de voeten, de maag, de nek, de kaak, de wervelkolom.. Om spanning los te laten. Ik begin echt een heel nieuw inzicht in mijn lichaam te krijgen"

Je kunt meer voelen dan je denkt!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding