Diep ontspannende, bewustzijnsverhogende en/of vitaliserende lichaamsgerichte sessies bij jou thuis

 Mindfulness-aan-huis | Loeki van Rossum
 Haarlem

In mijn sessies lig je vertrouwd in je eigen huis gekleed op een lekker warm en zacht matje (ik neem dit mee). We bespreken vooraf kort waar je aandacht aan wil besteden. Vervolgens stem ik me helemaal op je af en gebruik ik verschillende technieken om jou in contact te brengen met de wijsheid en zelfhelend vermogen van je eigen lichaam. Ik gebruik verschillende massagetechnieken, strekkingen en pulseringen. Ook werk ik met een sarong (een soort grote sjaal) waar ik je zachtjes mee schud en wieg. Ik coach je om je adem te gebruiken om ruimte te creeren en spanningen los te laten.

Over Loeki van Rossum

Ik ben Loeki van Rossum, 43 jaar. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken. Sindsdien is ook mijn fascinatie voor de adem en lichaamswerk gegroeid. De adem is een prachtig, krachtig en super toegankelijk instrument voor meer ontspanning maar ook voor meer levenslust en een betere algehele gezondheid. Verminderen van stress, meer energie genereren en het laten oplossen van blokkades in ons fysieke, emotionele en energetische lichaam is allemaal mogelijk met als enige instrument onze adem. 

Zowel in mijn jarenlange ervaring binnen de GGZ als in mijn eigen persoonlijke leven leerde ik dat veel "problemen" zoals onzekerheden, bronnen van stress en kwetsbaarheden hardnekkig zijn en niet met discipline en beredeneren vallen op te lossen. Mindfulness en lichaamswerk is voor mij nog steeds de sleutel voor gezondheid en ontspanning en een leven vanuit mijn innerlijke waarden. Hier gaat het niet om werken aan doelen, problemen maar om leren te accepteren wat er gebeurt en vanuit een kalmte  en bewustzijn te handelen.

Werken in de thuis omgeving blijkt toegankelijk, prettig en veilig. Ook blijkt het werken in de eigen omgeving heel effectief te zijn om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Ik ben van nature optimistisch, open en gevoelig. Anderen zeggen over mij dat ik hen goed aanvoel, betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding