Empower You Traject - Het is hoog tijd om jezelf op nummer 1 te zetten!

 Bewustzijnspraktijk Anne Ybema | Anne Ybema
 Bloemendaal

Je hebt een drukke baan en veel verantwoordelijkheden in je leven. Je voelt continue stress en onrust van de doordenderende trein waar je in lijkt te zitten. Je hebt moeite om tijd voor jezelf te vinden.....Het is hoog tijd om jezelf op nummer 1 te zetten!

Wanneer is mijn coaching iets voor jou?
Als je op een keerpunt in je leven staat en de antwoorden in jezelf wilt vinden. Als je er genoeg van hebt om altijd een 'masker' op te zetten en het tijd is om jezelf eerlijk in de spiegel aan te kijken. Als je de overlevingsmodus wilt verruilen voor echt Leven. Als je je energielek wilt dichten, zodat je energie overhoudt. Als je ontspanning zoekt in plaats van stress. Als je weerstand wilt gebruiken om te groeien. Als je je eigen keuzes wilt maken en de regie over je leven weer in handen wilt hebben. Als je het tijd vindt om jezelf die stap te gunnen naar de nieuwe jij. 

Ik begeleid de vrouw met een jong gezin die een gejaagd leven leidt, vol stress en verantwoordelijkheden, om de regie over haar leven terug te pakken. Zodat zij weer aan het roer staat, meer rust ervaart, zichzelf die eerste plek gunt en er volop van geniet.

Over Anne Ybema

Hoe het was
Mijn hoofd zit vol. Ik mòet vanalles. Ben altijd druk. Werk. Thuis. Sociaal. En mijn lontje is zò kort. Ik val om het minste of geringste boos uit naar mijn kinderen. En als mijn partner me vraagt de vaatwasser uit te ruimen, barst ik in huilen uit. Op mijn werk is alle vrijheid en werkplezier verdwenen. Maar ik doe alsof het goed gaat. Ik heb toch alles waarvan ik vroeger droomde? Dus doorgaan. Maar ik voel niet het geluk, dat ik altijd voor ogen had.. Ik ga gewoon door. Maar, wat als...? Ik ga door..
Tot mijn moeders dood mijn leven stil zette.  

Het roer ging om
Ik ben mijn hart gaan volgen. Ik leid en geef mijn leven vorm, zoals ìk het wil. Run mijn eigen praktijk en ben als moeder relaxt en aanwezig mèt aandacht. Al breken ze de tent af, ik weet de rust te bewaren. Ik geniet weer volop van het Leven, mijn naasten, een boek of een wandeling in het bos. Een verjaardag zeg ik zonder schuldgevoel af. Ik zet mezelf weer op nummer 1.

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat..

· Ik geloof dat ik 100% verantwoordelijk ben voor wat ik denk, voel en doe. Dus dat ikzelf in staat ben om elke verandering te maken.
· Ik mezelf kan verliezen in het maken van moodboards, fotoboeken en boekenreeksen als De 7 Zussen en Harry Potter. 
· Ik dol ben op.. Meer op mijn website! 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding