Ayurvedische massages

 The Health Love Connection | Lonneke Dötsch
 Haarlem

Ayurvedische massage (alleen voor vrouwen). Behalve een heerlijk ontspannen gevoel, heeft een Ayurvedische massage volgende bijkomende voordelen: 

  • vermindert pijn 
  • bevordert een diepere en natuurlijke ademhaling 
  • ontspant spieren, zenuwen, botten en gehele lichaam en geest 
  • stimuleert de spijsvertering, slaap en eetlust 
  • verlicht bij stress, vermoeidheid en uitputting 

Je kunt kiezen tussen een ontspannende warme kruidenstempel massage (Pinda Swedena) of een Ayurvedische warme olie massage (Abhyanga).

Warme Kruiden Stempel Massage | Pinda Swedena
Bij een Pinda Swedana massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme
kruidenbundels. De warmte van de stempels versterkt de werking van de kruiden. Het is een heerlijk ontspannende en verwarmende massage. Het brengt het lichaam in balans en zorgt voor een diepe reiniging. Perfect als ondersteuning bij een detox.
Deze massage wordt ook ingezet bij klachten zoals zwelling, oedeem, pijnlijke spieren en tijdens het afvallen.

Ayurvedische Warme Olie Massage | Abhyanga
Bij deze massage wordt je hele lichaam gemasseerd met speciale warme Ayurvedische olie. Het type olie wordt afgestemd op jouw lichaamstype (dosha) en wat jij nodig hebt. De warmte van de olie versterkt de werking en is heerlijk ontspannend. Een Abhyanga massage is dan ook perfect als ontspanningsmassage of bij droogte in je lichaam. De olie gaat deze droogte tegen en houdt je cellen ‘juicy’. Het is heerlijk voedend en legt een beschermlaagje om je zenuwstelsel waardoor prikkels minder of minder snel binnenkomen. Perfect als je je ongegrond, onrustig of vermoeid voelt je wel een oppepper kunt gebruiken! 

Over Lonneke Dötsch

Een aantal jaar geleden besloot ik te stoppen met mijn marketingcommunicatie functie. Het was tijd om de focus te verleggen.

Na het volgen van de opleiding voor Ayurvedische voedings- een leefstijl, aanvullende verdiepingscursussen op het gebied van massage, hormonen, kinderen, fertiliteit en zwangerschap, én Yoga Teacher Training, ben ik in 2021 gestart met The Health Love Connection.

In mijn praktijk bied ik Ayurvedisch voedings- en leefstijl coachingstrajecten, Ayurvedische massages (exclusief voor vrouwen) en Reiki behandelingen aan. Echt de allerbeste beslissing ooit!

Ik doe niets liever dan vrouwen (en mannen) te ondersteunen bij het bereiken van rust, balans en lichtheid in zichzelf op een manier die haalbaar is. We leven immers hier en in het nu en niet in het eeuwenoude India.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding