Mindfulness training thuis, in je eigen omgeving, op het moment dat het jou uitkomt.

 Mindfulness-aan-huis | Loeki van Rossum
 Haarlem

Mindfulness-aan-huis biedt je een volledige mindfulness training bij jou thuis. Tevens is het mogelijk om losse afspraken te maken bijvoorbeeld om de kennis en vaardigheden op te frissen of voor een mindful wandelsessie buiten.

Mindfulnesstraining houdt in dat je vaardigheden ontwikkelt om bewuster te leven. Je krijgt tools in handen om tot rust te komen en meer balans te ervaren in je leven, wat de omstandigheden op dat moment ook mogen zijn.

  • De training duurt 8 weken en is praktisch en ervaringsgericht. De training is individueel of indien gewenst in een klein groepje (maximaal 3 personen). De afspraken zijn bij jou thuis of op een locatie die jij kiest (bijv. op je werk).

In de training wordt gewerkt met aandachtsoefeningen zoals meditatie en yoga, gecombineerd met oefeningen die je bewust maken van automatische patronen. Je leert vaardigheden en technieken om die na de training zelf te kunnen toepassen. Om je de vaardigheden eigen te maken, wordt geadviseerd dat je dagelijks thuis oefent (ongeveer 35 minuten per dag). Je krijgt hiervoor de beschikking over audio materiaal en een werkboek.

Over Loeki van Rossum

Ik ben Loeki van Rossum, 43 jaar. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken. Sindsdien is ook mijn fascinatie voor de adem en lichaamswerk gegroeid. De adem is een prachtig, krachtig en super toegankelijk instrument voor meer ontspanning maar ook voor meer levenslust en een betere algehele gezondheid. Verminderen van stress, meer energie genereren en het laten oplossen van blokkades in ons fysieke, emotionele en energetische lichaam is allemaal mogelijk met als enige instrument onze adem. 

Zowel in mijn jarenlange ervaring binnen de GGZ als in mijn eigen persoonlijke leven leerde ik dat veel "problemen" zoals onzekerheden, bronnen van stress en kwetsbaarheden hardnekkig zijn en niet met discipline en beredeneren vallen op te lossen. Mindfulness en lichaamswerk is voor mij nog steeds de sleutel voor gezondheid en ontspanning en een leven vanuit mijn innerlijke waarden. Hier gaat het niet om werken aan doelen, problemen maar om leren te accepteren wat er gebeurt en vanuit een kalmte  en bewustzijn te handelen.

Werken in de thuis omgeving blijkt toegankelijk, prettig en veilig. Ook blijkt het werken in de eigen omgeving heel effectief te zijn om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Ik ben van nature optimistisch, open en gevoelig. Anderen zeggen over mij dat ik hen goed aanvoel, betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding