Mindfulness training thuis, in je eigen omgeving, op het moment dat het jou uitkomt.

 Mindfulness-aan-huis | Loeki van Rossum
 Haarlem

Mindfulness-aan-huis biedt je een volledige mindfulness training bij jou thuis. Tevens is het mogelijk om losse afspraken te maken bijvoorbeeld om de kennis en vaardigheden op te frissen of voor een mindful wandelsessie buiten.

Mindfulnesstraining houdt in dat je vaardigheden ontwikkelt om bewuster te leven. Je krijgt tools in handen om tot rust te komen en meer balans te ervaren in je leven, wat de omstandigheden op dat moment ook mogen zijn.

  • De training duurt 8 weken en is praktisch en ervaringsgericht. De training is individueel of indien gewenst in een klein groepje (maximaal 3 personen). De afspraken zijn bij jou thuis of op een locatie die jij kiest (bijv. op je werk).

In de training wordt gewerkt met aandachtsoefeningen zoals meditatie en yoga, gecombineerd met oefeningen die je bewust maken van automatische patronen. Je leert vaardigheden en technieken om die na de training zelf te kunnen toepassen. Om je de vaardigheden eigen te maken, wordt geadviseerd dat je dagelijks thuis oefent (ongeveer 35 minuten per dag). Je krijgt hiervoor de beschikking over audio materiaal en een werkboek.

Over Loeki van Rossum

Ik ben Loeki van Rossum, 42 jaar en werkzaam in de GGZ als begeleider en trainer. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken. Sindsdien is ook mijn fascinatie voor de adem meer en meer gegroeid. De adem is een prachtig, krachtig en super toegankelijk instrument voor meer ontspanning maar ook voor meer levenslust en een betere algehele gezondheid.

Ik ben opgeleid aan de postacademische opleiding voor mindfulness trainers aan het Radboud UMC in Nijmegen. Tijdens deze studie ben ik begonnen met het aanbieden van mindfulness trainingen voor medewerkers binnen de organisatie waar ik werk. Dit bleek in een behoefte te voorzien, waarbij ook de vraag ontstond naar individuele training. Zodoende besloot ik een vervolgopleiding voor individuele mindfulness training te volgen aan het centrum voor mindfulness in Amsterdam. Sinds 2019 bied ik met veel liefde en plezier mindfulness-aan-huis mindfulness trainingen aan in Haarlem.

De afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in de ademhaling. De adem die zo vanzelfsprekend voor ons is, blijkt een onuitputtelijk instrument om op allerlei manieren mee te werken. Verminderen van stress, meer energie genereren en het laten oplossen van blokkades in ons fysieke, emotionele en energetische lichaam is allemaal mogelijk met als enige instrument onze adem. Ik heb een opleiding tot ademcoach gevolgd en begeleid sindsdien ook ademsessies aan huis. Ik heb recent een specialisatie gedaan in het werken met mensen met trauma. 

Het werken in de thuis omgeving blijkt voor veel deelnemers toegankelijk, prettig en veilig. Ook blijkt het werken in de eigen omgeving heel effectief te zijn om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Ik ben van nature optimistisch en heb een open, invoelend karakter. Anderen zeggen over mij dat ik betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding