Vitaliseren op het landje van Groen Vitaal

 Groen Vitaal | Corina Busman
 Santpoort-Zuid

Landje van Groen Vitaal is een wilde tuin (4650m2) in Santpoort-Zuid waar kruiden en natuurlijke gezondheid centraal staan. Vitaliteit met de kracht van de natuur. We organiseren diverse (bedrijfs)activiteiten.

De kruidentuin staat centraal bij de Vitaliteitscoaching, reintegratie in het groen en bedrijfsworkshops. We organiseren workshops zoals wildplukken, buitenkoken, vitaliseren met de kracht van de natuur, Thee wildpluk, theeceremonies en Superfoods.

Vitaliseren met de kracht van de natuur.
We hebben een kruidentuin, kneippvitaliteitshoek (aarden op blote voeten), bad (koudwatertraining), bijen (apitherapie), vuurplek, medicijnwiel en een krachtplek. De vuurplek wordt gebruikt om in de heksenpan te koken met wilde kruiden en om thee te zetten. De tuin is een inspiratie en doe plek om te werken aan een natuurlijke gezondheid.

  • Biodiversiteit, biologisch en natuurlijk tuinieren staan centraal. Permacultuur. 
  • Elke dinsdag is er tuinwerkochtend  van 10-12.30 uur. Voel je welkom om aan te sluiten.

Over Corina Busman

Mijn naam is Corina en ik ben gediplomeerd Herborist, Kruidengeneeskundige, Wildplukker en Human resources professional. 

Groen Vitaal is opgericht vanuit mijn passie voor gezond leven in samenwerking met de natuur (kruiden).

Op het landje van Groen Vitaal komen de 2 werelden van HR & Herborist samen. Vitaliseren in de natuur. Gezondheid met de kracht van de natuur. IK coach mensen BUITEN in de tuin.

Wij omarmen Positieve gezondheid van het IPh, zowel vanuit de HR kant als de zorgkant.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding