Bewust kiezen voor natuurlijke gezondheid en genezing! Ik help je daarbij. Back to Basic!

 Healthy Today | Jacqueline van der Horst
 Haarlem

Hoe belangrijk vind jij het om gezondheid en kracht uit de natuur te halen?
Alles wat we nodig hebben, vinden we in de natuur en niet in een chemisch gefabriceerd tabletje. Alleen moet je het wel willen zien en er moeite voor willen doen om het te ontdekken. Wanneer je jouw leven serieus neemt en als doel hebt om gezond heel oud te worden, word dan jouw grootste natuurspecialist. Wanneer je goed naar de natuur kijkt, dan is het geen kwestie dat je erin moet geloven, dan zie en voel je het gewoon.

Gezondheid met behulp van de kracht uit de natuur!
Waarom? Omdat ik gedreven ben om mensen te helpen en te ondersteunen om hun doelen te bereiken en daarmee hun passie en hart te volgen. Dat doe ik namelijk ook! Dat geeft zoveel voldoening aan het werk wat ik doe.

Mijn credo: Happy are those who dream their dreams and are ready to pay the price to make them come true!!

Joy is not in things, it's in us!  Live with Passion

Over Jacqueline van der Horst

Hallo, mijn naam is Jacqueline van der Horst, oprichtster van Healthy Today en heb mijn passie gevonden in het helpen van mensen, op welke manier dan ook, bij hun bewustwordingsproces en bij het helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen!

Niet alles klakkeloos geloven, zelf onderzoeken en uit verschillende bronnen halen. Op die manier kun je achter de "waarheid" komen, jóuw waarheid!!

Middels mijn trainingen en brainstormsessies tracht ik mensen zelf te laten nadenken. Dit doe ik op het gebied van natuurlijke gezondheid, lifestyle, body, mind en heart! Hierbij werk ik samen met mensen die specialist zijn op hun vakgebied.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding