Holistische zorg. Psychologie - Bach bloesem therapie en Aura- en Chakrahealing

 Jolanda Noort, holistisch psycholoog | Jolanda Noort
 Haarlem

Welkom in mijn praktijk voor Holistische Psychologie waarin ik reguliere psychologie aanvul met alternatieve behandelingen.

Ik help je snel en effectief bij klachten als:

 • Stress en spanningen
 • Overbelasting 
 • Angst en/of onzekerheid
 • Sombere gevoelens
 • Relationele problemen
 • Werkproblemen
 • Prikkelbaarheid
 • Hooggevoeligheid 
 • Slaapproblemen
 • Traumatische ervaringen en/of ontwikkelingstrauma

Ik werk aan de hand van: Psychologie - Bachbloesem therapie - Aura- en chakrahealing

Naast gesprekstherapie zet ik graag als hulpmiddel Bachbloesems in. Deze brengen emotionele stabiliteit en geven je een welkom duwtje in de rug. Aura- en chakrahealing zet ik in om ook het energetische veld op te schonen en door te laten stromen en zo op alle lagen te werken aan het oplossen van je probleem. 

Heb je vragen of wil je eerst even (telefonisch) kennismaken? Bel of app me gerust op telefoonnummer 06-18993958. Mailen kan ook naar info@jolandanoort.nl

Over Jolanda Noort

Al toen ik jong was had ik een enorme nieuwsgierigheid naar mensen om me heen en wat hen bezig hield. Ook voelde ik dat er meer was dan hetgeen ons standaard geleerd werd. Dit ervaarde ik vooral als ik met dieren was. 

Ik ben Psychologie gaan studeren en na die studie gaan werken in de GGZ. Tegelijkertijd had ik ook genoeg uit te zoeken over mezelf en volgde ik eerst reguliere therapie en later ook meer alternatieve vormen. Ook deed ik cursussen en opleidingen zoals de bach bloesem cursus en de opleiding voor holistisch HSP coach. Op dit moment volg ik een opleiding voor trauma en hechting (ontwikkelingstrauma).

 • Ik weet dat ik jou kan helpen via mijn eigen weg. Alleen datgene wat ik in mijzelf doorleefd en aangekeken heb kan ik overbrengen. Dat wat ik be-lichaamd heb, kan ik jou helpen be-lichamen. 

Samen met jou op het pad van heling gaan doe ik heel graag. Uitreiken en hulp zoeken is een groot kado aan jezelf, gun het jezelf vandaag nog! 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding