Psycholoog en Bach bloesem therapeut

 Jolanda Noort, praktijk voor psychologie en Bach bloesem therapie | Jolanda Noort
 Haarlem

Welkom in mijn praktijk voor Psychologie en Bachbloesemremedie. Ik behandel zowel volwassenen, jongeren als kinderen. Ik heb reguliere kennis op het gebied van psychologie en vul dat aan met een holistische visie.

In mijn praktijk help ik mensen die vastlopen of vragen hebben. Je kunt bijvoorbeeld worstelen met gevoelens van angst, somberte, stress, vermoeidheid, overbelasting of dergelijke. Samen gaan we er dieper op in om te kijken waar ze vandaan komen en mee te maken hebben. Soms heb je concreet wat aanwijzingen en tips nodig en geef ik je die. Maar ook help ik je gevoelens te ervaren, te omarmen en er te laten zijn. In het proces maken we ruimte voor alles wat zich aandient! 

  • Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom! In het werken met kinderen zal ik voornamelijk de ouders meenemen in een coaching traject waarin zij hun kind gaan zien als spiegel. Wat wil dit kind mij leren, in plaats van; wat moet ik dit kind leren.

Naast mijn gesprekken help ik je ook door middel van Bachbloesemremedies
Je krijgt van mij je eigen persoonlijke bloesem mix mee naar huis. De Bachbloesemremedies werken doordat de bloesem, boom of plant de juiste energetische informatie bevat die jouw systeem kan helpen om terug in balans te komen. Ook kinderen en jongeren kunnen bijzonder veel baat hebben bij Bachbloesemremedies!

Welkom voor een intake gesprek in mijn praktijk!

Over Jolanda Noort

Mijn naam is Jolanda en ik woon in Haarlem met mijn partner, drie prachtige kinderen en 2 katten. Ik ben in 2010 afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit. In de jaren er na heb ik veel verschillende werkplekken in de GGZ gehad en heb daar veel geleerd.

Als psycholoog heb ik kennis van het diagnostisch systeem (DSM-V). Ik denk echter niet in hokjes en ben niet geneigd je te labelen. Mocht het echter wel een vraag van je zijn of je dusdanig vastloopt ergens mee dan is die kennis wel weer handig en kan ik je gericht doorverwijzen.

De laatste jaren werk ik binnen een huisarts praktijk als POH GGZ en heb daar heel veel vrijheid om mijn eigen manier en stijl te vinden in het contact met mijn clienten. Ook heb ik daardoor het laatste jaar een cursus Bach bloesem therapie kunnen doen waardoor ik dit nu toe kan voegen aan mijn werkwijze.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding