Relatietherapie | Relatiecoaching | Goed uit elkaar

 Ava Glazenburg - Relatietherapie | Ava Glazenburg
 Haarlem

Als je naar relatietherapie gaat stap je samen een proces in dat nieuw is. Wat ik als relatietherapeut het meest terug hoor van stellen is dat zij dit een boeiend en verhelderend proces vinden. De ervaring leert dat relatietherapie een een waardevol cadeau is aan elkaar én aan jezelf.

  • Relatietherapie is helpend als jullie zoekende zijn en vastlopen in jullie liefdesrelatie. 
  • Relatiecoaching maakt verdieping en verdere groei van jullie relatie mogelijk
  • Goed uit elkaar helpt in de overgang van liefdesrelatie naar co-ouderschap

Over Ava Glazenburg

De kern is voor mij verbinding. De verbinding tussen mensen, met jezelf en met de wereld om je heen. Graag wil ik leven en werken wat voor mij de kern is.

Ik ervaar het als een eer om met stellen te mogen begeleiden in en meereizen op hun weg naar een diepere verbinding binnen hun relatie. Tevens mag ik van stellen leren wat het is om mens te zijn en wat het betekent om lief te hebben. Hier ben ik enorm dankbaar voor. 

  • In de therapiesessies werk ik vanuit de EFT (Emotionally Focused Therapy) methode. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die uit onderzoeken effectief is gebleken voor het creëren van een blijvende veilige verbinding in liefdesrelaties. 

'En het moment brak aan waarop het risico om strak in de knop te blijven pijnlijker was dan het risico om te gaan bloeien.' – Elizabeth Appell –

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding