Life Makeover Coach

 Ayurveda Works - Praktijk voor Holistische Gezondheid | Veronica Rivera-Santander
 Haarlem

Als Life Makeover Coach werk ik met eutaptics® FasterEFT™, een geavanceerd systeem dat werkt met de neurale plasticiteit van de brein. Het bestaat uit verschillende technieken (Emotional Freedom Techniques, Neuro Linguïstisch Programmeren, Mindfulness, hypnose en EMDR) en is erop gericht  je te helpen om gezonder te leven, van jezelf te houden en meer succes in het leven te behalen.  

eutaptics® FasterEFT™ gaat er vanuit dat Jouw probleem of klacht een gevolg zijn van eerdere ervaringen, die onbewuste reactiepatronen hebben gevormd. Hoe wij nu zijn, is simpelweg het resultaat van ons verleden. Verander je de betekenis en emotionele lading van die herinneringen en ervaringen in het verleden, dan verander je ook de uitkomst en daarmee los je klacht of probleem op in het nu. Wie wil dat nou niet? 

Tijdens de sessies ontlaadt je negatieve emoties en gevoelens. Je transformeert je belemmerende overtuigingen en je krijgt weer ruimte voor nieuwe inzichten. Je wordt weer de baas van jouw leven!  

Bij welke klachten helpt eutaptics® FasterEFT™ ? 

  • Eetproblemen (eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, allergieën) 
  • Stemmingsstoornissen (burn-out, depressie, slapeloosheid)
  • Traumatische ervaringen
  • Chronische ziekte en chronische pijn
  • Relatieproblemen &  Seksuele problemen
  • Rouwverwerking
  • Angsten, fobieën, stress, onzekerheid 

eutaptics® FasterEFT™heeft zich bewezen als een zeer effectief en krachtige metode voor kinderen en volwassenen. 

Over Veronica Rivera-Santander

Mijn naam is Verónica Rivera Santander. Ik ben Ayurvedic Practitioner en Life Makeover Coach.

In mijn zoektocht naar genezing (ik had last van astma, allergieën, huidproblemen, constante angst en depressieve perioden) kwam ik Ayurveda, Yoga, eutpatics & FasterEFT tegen. Het resultaat in mijn gezondheid en mijn leven in het algemeen is verbluffend.

Mijn transformatie begon als Ayurvedische Massage Therapeut. Hongerig naar meer kennis, ging ik verder Ayurveda en Yoga studeren bij the European Institute for Scientific Research on Ayurveda in Den Haag. Vervolgens ben ik eutpatics® FasterEFT™ practitioner geworden bij Skills to Change in Oklahoma, Verenigde Staten. 

Tijdens mijn stages in India, de consulten, de Life Makeover Sessies en behandelingen in mijn praktijk, werd ik overtuigd door de effectiviteit van Ayurveda, Yoga en  eutpatics® FasterEFT™ om mensen weer in balans te krijgen. Samen vormen deze methoden mijn dream team!

  • Het is mijn missie deze kennis met iedereen te delen die echt serieus bezig is om in balans te komen. Mijn grootste passie is om mensen te kunnen coachen, inspireren en ondersteunen om ze weer in hun kracht te zetten om ziekte te voorkomen of in hun weg naar herstel te helpen. 

Heb je lichamelijke of emotionele klachten? Ben je aan het herstellen van ziekte en heb je een extra boost nodig? Loop je ergens vast in je leven? Of wil je een Life Makeover?  

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding