Burn-out coach en Vitaliteitstrainer: Yoga - Wandelen - Coaching

 ÝogalifeByJerien | Jerien Wessels
 Spaarndam

Welkom, lieve ‘jij’, een ambitieuze hardwerkende 'opgebrande' moeder.

Hoe fijn zou het zijn als je meer kan halen uit je leven? Dat je minder pijn hebt in je lijf? En meer rust in je hoofd? Dat werk en privé ‘weer’ in balans zijn en je meer verbonden bent met je natuurlijke flow. En dat jij jezelf weer op nummer 1 zet, jezelf weer op waarde weet te schatten, je weer vol energie bent en de regie terug hebt over je eigen leven. Dat ‘ja, maars …’ veranderen in ‘ga maars…’ en dat je weer leert goed te zorgen voor jezelf in plaats van steeds de ander te verzorgen. 

Tijdens de verschillende yogalessen begeleid ik je ‘terug’ naar de verbinding met jezelf, tijdens de Mind-Walk en Wandeltherapie en Natuurcoaching begeleid ik je van ‘moeten’ naar ‘ont-moeten’.

Ik neem je mee op pad naar een gezondere en vitalere versie van jezelf met behulp van yoga, Mind-Walk en 1-op-1 coaching in de natuur. Tevens kan je bij mij terecht voor een uurtje ontspanning voor een Reiki behandeling of ontspannende AromaTouch massage. 

Na een vrijblijvend intakegesprek bepalen we samen welke 'route' het beste bij jou past. Bijvoorbeeld in een groep of liever alleen, 4-10 weken of meer?

Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten!

Over Jerien Wessels

Mijn naam is Jerien Wessels en ik heb van mijn grootste geschenk, een burn-out, mijn werk gemaakt. Als ambitieuze vrouw en moeder van 3 heb ik heel wat ballen hoog te houden.

Vanaf september 2019 zit mijn leven in een stroomversnelling als gevolg van een flinke burn-out en heb ik mijn leven omgegooid. Ik werd yogadocent, Mind-Walktrainer en Natuurcoach. Het was letterlijk de weg naar buiten die naar binnen ging. Alle losse puzzelstukjes leken in eens te passen. Ik leer nog elke dag meer vertrouwen te hebben in mezelf, grenzen te stellen en me minder aan te trekken van de mening van anderen en geloof dat ik door alles wat ik heb meegemaakt, nog steeds rechtop sta en iedere dag vol energie leef (met de juiste verhouding van inspanning en ontspanning), ik anderen kan helpen. 

Het is mijn missie om 10.000 moeders met stress- en burn-out klachten te begeleiden naar meer rust in hoofd en lijf, zodat zij weer kunnen genieten van het leven, zichzelf weer op waarde schatten, op nummer 1 zetten en vol energie de regie terug hebben over hun leven. 

  • Be the chang you want to see in the world. 
  • Plant de juiste zaadjes, sla met je vleugels en veroorzaak een verandering in de wereld. 
  • Met liefde voor jezelf, stralend, sterk en energiek. 
  • Transformeer als een vlinder en vind jouw ware vorm. 

Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten! 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding