Vitaliseren in de kruidentuin waar kruiden en natuurlijke gezondheid centraal staan.

 Groen Vitaal | Corina Busman
 Santpoort-Zuid

Landje van Groen Vitaal is een bijzondere kruidentuin (4650m2) in Santpoort-Zuid waar kruiden en natuurlijke gezondheid centraal staan. Vitaliteit met de kracht van de natuur. We organiseren bedrijfsactiviteiten zoals (groeps)coaching, teambuilding en bieden de tuin als BUITENvergaderlocatie.

De kruidentuin staat centraal bij de Vitaliteitscoaching de natuur inzetten als medicijn.

Vitaliseren in de kruidentuin.
We hebben een kruidentuin, kneippvitaliteitshoek (aarden op blote voeten), bad (koudwatertraining), bijen (apitherapie), vuurplek, medicijnwiel en een krachtplek. De vuurplek wordt gebruikt om te koken met wilde kruiden en om thee te zetten. De tuin is een inspiratie en doe plek om te werken aan een natuurlijke gezondheid.

  • Biodiversiteit, biologisch en natuurlijk tuinieren staan centraal. Permacultuur. 

Over Corina Busman

Mijn naam is Corina en ik ben gediplomeerd HRM professional, Herborist, Kruidengeneeskundige en Wildplukker. 

Groen Vitaal is opgericht vanuit mijn passie voor gezond leven in samenwerking met de natuur (kruiden).

Op het landje van Groen Vitaal komen de 2 werelden van HR & Herborist samen. Vitaliseren in de kruidentuin. Gezondheid met de kracht van de natuur. IK coach mensen BUITEN in de kruidentuin.

Wij omarmen Positieve gezondheid van het IPh, zowel vanuit de HR kant als de zorgkant.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding