Ayurveda voedings- en leefstijlcoaching

 The Health Love Connection | Lonneke Dötsch
 Haarlem

Ayurveda is een eeuwenoude leefwijze en geneeskundig systeem dat van oorsprong uit India komt. Het mooie van Ayurveda is dat het een ieder als individu ziet. Iedereen is uniek en heeft verschillende uitdagingen en behoeften voor de mind, body en spirit. Dit betekent dat fysieke en mentale gezondheid geen one-stop-shop is, maar juist gebaat is bij een holistische benadering. 

Tijdens het speciaal op jouw afgestemde 1:1 Ayurveda coachingstraject, leer ik jou hoe jij jouw gezondheid, self love en good mood weer terug kunt krijgen. Als jouw gezondheid in balans is en je zelfvertrouwen hebt, heb je alle ingrediënten in handen om voluit te leven. Voluit leven met je gezin, in je carrière, met vrienden en familie en alle andere dingen waar jij waarde aan hecht.

Ik kan je o.a. helpen bij:

 • Vermoeidheidsklachten, heel weinig energie
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Hoofdpijn, migraine
 • Slaapproblemen
 • Problemen rondom de cyclus en hormonale onbalans
 • Problemen met vruchtbaarheid en conceptie 
 • Over- of ondergewicht
 • Spijsverteringsklachten
 • Stress, angst en somberheid
 • Acne, eczeem, psoriasis en andere huidproblemen
 • Overall gezonde voedings- en leefstijl

Over Lonneke Dötsch

Een aantal jaar geleden besloot ik te stoppen met mijn marketingcommunicatie functie. Het was tijd om de focus te verleggen.

Na het volgen van de opleiding voor Ayurvedische voedings- een leefstijl, aanvullende verdiepingscursussen op het gebied van massage, hormonen, kinderen, fertiliteit en zwangerschap, én Yoga Teacher Training, ben ik in 2021 gestart met The Health Love Connection.

In mijn praktijk bied ik Ayurvedisch voedings- en leefstijl coachingstrajecten, Ayurvedische massages (exclusief voor vrouwen) en Reiki behandelingen aan. Echt de allerbeste beslissing ooit!

Ik doe niets liever dan vrouwen (en mannen) te ondersteunen bij het bereiken van rust, balans en lichtheid in zichzelf op een manier die haalbaar is. We leven immers hier en in het nu en niet in het eeuwenoude India.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding