Duurzame conceptstore NYHAVN:

 Conceptstore NYHAVN | Karen de Vuijst
 Haarlem

NYHAVN is een duurzame conceptstore om de hoek van de Grote Markt. Met leuke, duurzame en fair trade producten. Van tweedehands meubels tot fair fashion, accessoires en leuke woonproducten.

Je vindt er gevestigde merken naast nieuwe en jonge ontwerpers. Design naast vintage en industriële stijl. En echt goede koffie en ander lekkers. Veel lokale producten, soms ook van ver. Maar altijd met een mooi verhaal erachter.

Een plek waar je even kunt relaxen of juist wat werken, inspiratie opdoen, een mooi cadeautje kopen en workshops doen. Er is altijd wat nieuws te zien en te beleven.

Over Karen de Vuijst

In april 2015 ben ik Conceptstore NYHAVN gestart in het winkelpand in de Koningsstraat waar bijna 100 jaar Hensen bedrijfskleding heeft gezeten.

Ik vind het belangrijk en noodzakelijk om goed voor mens, dier en milieu te zorgen. Maar ik hou ook erg van genieten, mooie dingen en dynamiek om me heen. En ik had al jaren de wens om een winkel te openen. Maar dan een winkel waar de bezoekers het fijn vinden om te zijn en met een goed gevoel weggaan. Een plek waar ze iets moois kunnen kopen, even relaxen met wat lekkers, werken of een workshop doen.

Dit alles combineer ik in Conceptstore NYHAVN. Met eerlijke duurzame producten, biologisch en fairtrade. Veel producten zijn gemaakt van hergebruikte materialen en krijgen zo een nieuw leven. En wij gebruiken bijvoorbeeld duurzame stroom van Van de Bron, we schenken fairchain koffie van Moyee, en hebben zoveel mogelijk energiezuinige apparaten en verlichting.

De winkel is vernoemd naar de wijk Nyhavn in Kopenhagen.
Kort daarvoor was ik met vriendinnen in deze oude haven, die nu weer helemaal hot en trendy is. Ik vind het leuk om een winkel naar een plek te vernoemen. Ik herinnerde mij Nyhavn, wat ik een leuke plek vind, en het betekent nieuwe haven, wat Conceptstore NYHAVN voor mij en voor mijn klanten is. Ook het duurzame vind je erin terug, omdat het een oude haven is die zich steeds vernieuwd. Bovendien vind ik het grafisch een mooi woord.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding