Zwangerschaps en beval cursus

 Zoetegeboorte.nl | Rachel Morrien
 Haarlem

Ben je zwanger en op zoek naar een praktische zwangerschapscursus? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Ik geef HypnoBirthing en reguliere zwangerschapscursussen. Zowel online als fysiek. De meeste cursussen worden vergoed in het aanvullende pakket. Het is bewezen dat bewuste ademhaling je helpt om op een kalme manier met zo min mogelijk ongemakken een kind ter wereld te brengen. Velen gingen jou voor, dus wat houdt je tegen om ook bij mij een cursus te volgen. Ik sta er altijd voor open om je vrijblijvend te voorzien van informatie. 

Ik leer je technieken die je helpen om op een relaxte manier jullie kindje ter wereld te brengen.
Geen standaard oefeningen, maar je echt voorbereiden op de geboorte van jullie kindje. De oefeningen gaan diep in op je eigen ontspanning. De cursussen zitten vol praktijkfeiten en logische onderbouwing. In de cursus leer te vertrouwen op jezelf, gewoon omdat je van nature al weet hoe dat moet. Bij voorkeur volg je deze cursussen samen met je partner, maar alleen mag natuurlijk ook.

Zelfontspanning en kennis over het geboorteproces stellen je in staat de geboorte aan je lichaam over te laten.
Je krijgt verder allerlei praktische en waardevolle tips, die je helpen om voor jezelf op te komen tijdens de geboorte, maar ook al tijdens je zwangerschap.

Ik leer je ontspannen, loslaten en te vertrouwen op jezelf. Zowel tijdens en na zwangerschap en jouw bevalling

Over Rachel Morrien

Hoi, ik ben Rachel Morrien, 44 jaar en coach op het gebied van zwangerschap en bevalling, lifestyle (gezondheid, bewegen en gewicht), sport. Daarnaast adviseer ik nog in de zorg en ben ik daar ook Casemanager. 

Zowel in mijn werk als coach alsook in mijn baan als personeelsadviseur/casemanager in de zorg vind ik veel voldoening omdat ik werkelijk iets kan betekenen voor andere mensen. Voor mij 1 van de belangrijkste doelen in het leven.

Ik ben vrouw, moeder, dochter, geliefde en hondenbaas,  en ik hou van het buitenleven, familieleven, vrienden. Het werkelijke leven waar we onszelf kunnen zijn en naar onze binnenste zelf kunnen en mogen kijken. Waar we ons kunnen ontwikkelen als mens, moeder, vader, dochter, zoon, geliefde of wie je ook maar bent of wilt zijn. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding