Relaxed bevallen, relaxed kramen, relaxed babymassage

 Birthdouladebby | Debby Albers
 Haarlem

Wil jij relaxed bevallen? Een relaxte kraamtijd? En wat je zelf kunt doen voor het welzijn van je kindje middels een relaxte babymassage? 'What get's the baby in, gets the baby out': LIEFDE

Zowel het prille leven in de Moederbuik, als een vrije en ontspannen geboorte met blozende baby’tjes tot gevolg, hebben mijn grootste passie. Mijn dienstbaarheid aan dit Wonder is geïnspireerd op de Oerkracht van Moeder Natuur.

Met kennis, kunde, wijsheid en een flink portie enthousiasme, deel ik graag die magische dynamiek met jou. Daarnaast informeer ik je graag over de grote impact van een relaxte kraamtijd waar je tot ver in de toekomst de vruchten van plukt én voor een helende  babymassage voor versterking van de ouder-kind band. 

Mijn diensten:

  • Via individuele doula zwangersschapsbegeleiding of via een groep via de cursus RELAXED bevallen, ondersteun ik elke zwangere vrouw op weg naar een ontspannen en vrije geboorte op eigen kracht en eigen regie met minder pijn en angst. 
  • Middels een groepcursus ondersteuning voor een RELAXTE kraamtijd met de rode draad van rust - reinheid - regelmaat - relatie en respect. 
  • Middels een groepcursus ondersteuning in het leren van een helende babymassage.  Elke baby met of zonder moeilijke start (veel huilen, slaapproblemen, darmkrampjes) heeft profijt van een massage. Deze massage is een geschenk voor beiden. 
  • Astrologische horoscoopduiding van je kindje betreft de grote DRIE: de ZON, de MAAN en de ASCENDANT.

Warm welkom! 

Over Debby Albers

Naast de doula leeft in mij een therapeut met een praktijk therapie uit het hart, een auteur van drie pakkende romans en een astrologe. Ik ben een Moonlover. In mijn laatste roman VREDE De heilige missie van Sophie, ontstond een scene waarbij een doula op het toneel verscheen. Al schrijvende opende mijn hart en ik wist, yes dat ben ik!

Zelf ben ik moeder van drie prachtige kinderen inmiddels ver in de volwassen leeftijd. De drie natuurlijke geboorten staan mij nog goed bij. Ik geloof dat bij de meeste moeders elke geboorte en dan met name de eerste, altijd op het netvlies blijft plakken. Niet voor niets pleit ik voor een onvergetelijke geboorte want de herinnering aan dat magische moment neem je mee je hele leven in. 

  • Mijn visie is een hoopvolle toekomstdroom: een kerngezonde nieuwe generatie. Want het is zoveel eenvoudiger om een gezonde baby te creëren dan een beschadigde volwassene te repareren. 
  • Mijn missie is voor elke vrouw een natuurlijke geboorte als aanvangspunt ondersteunt door haar eigen OERKRACHT van Moeder Natuur. 

De pasgeboren baby's van nu zijn prachtige Nieuwetijdskindjes. Een vredige en wijze generatie maar wel hypergevoelig met bijzondere en unieke kenmerken. Om hun hoge sensitiviteit te beschermen is zuiverheid op alle leefgebieden (en dat start al in de baarmoeder) als ook een opvoeding vol structuur, grenzen, vaste patronen en vooral weinig prikkels, van groot belang.

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams." Eleanor Roosevelt

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding