Ontspanningsmassage, Reiki en Shambalahealing | Haarlem

Ik geef ontspanningsmassage en voetreflexologie. Dit kan gecombineerd worden met Reiki en Shambhala healing

Voetreflexologie
Op de voet weerspiegelt zich het hele lichaam. De zenuwuiteinden op de voet zijn verbonden met organen, spieren, hormoonklieren en energiebanen e.d.. Bij klachten is er sprake van een verstoring van het evenwicht in ons lichaam en dit is te voelen aan uw voet. Door bepaalde plekken te stimuleren of te kalmeren kan het evenwicht hersteld worden in lichaam en geest waardoor klachten verminderen. Bovendien werkt een behandeling ontspannend, verhoogt het de weerstand en ontdoet het lichaam zich van afvalstoffen.

Ontspanningsmassage
Een massage die op de huid wordt gegeven en waarbij een etherische olie wordt gebruikt. Het lichaam kan tijdens de massage ontladen van spanning en zo ontstaat er een ontspanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau .De massage die ik geef vloeit voort uit de Westerse én Oosterse massage .

Stoelmassage
Een korte ( 20/25 min ) massage met kleding aan van het nek-,rug- en schoudergebied. Het stimuleert de doorbloeding, ontspant, bevordert de soepelheid van spieren en gewrichten en geeft direct nieuwe energie. Je zit op een speciale stoel en deze massage is erg geschikt voor op de werkplek maar kan ook bij mij in de praktijk.

Reiki
Reiki betekent universele levensenergie. Via de handen wordt deze energie doorgegeven in het lichaam op verschillende posities. Behalve dat Reiki ontspanning geeft kan Reiki ook pijnen en klachten verlichten.

Shambalahealing
Dit is een sterke en snelle healingvorm die ik samen met Reiki gebruik maar ook combineer met de massages als dit nodig is.

Over Ilse Nicola | Haarlem

Even voorstellen…. In 1999 besloot ik om van mijn hobby mijn beroep te gaan maken en heb ik de opleiding Voetreflextherapie bij de School voor Voetreflextherapie in Alkmaar gevolgd.

In de jaren hiervoor heb ik mijn Reiki 1,2 en 3 ontvangen. Toen ik eenmaal in de praktijk bezig was merkte ik dat het een mooie aanvulling zou zijn om Stoelmassage te gaan leren zodat ik ook locaal de spieren kan masseren.

Ik werd zó enthousiast dat ik daarna verschillende massageopleidingen heb gevolgd, zowel op westerse als op oosterse wijze. Ook de Chinflex (Chinese voetmassage) heb ik afgerond , Quantum Touch en Shambhala healing. Verder volg ik steeds verscheidene na/bijscholingen.

Ik ben van jongs af aan gefascineerd geweest in de samenhang tussen lichaam en geest. Het geeft mij dan ook heel veel voldoening om te merken dat een (voet) massage een zeer positieve uitwerking heeft op alle niveau's van ons welzijn.

Warmte, respect en aandacht zijn voor mij belangrijke aspecten in de behandelingen.


Foto 1 Ilse Nicola Foto 2 Ilse Nicola Klik om te vergroten

Massage in Balans
Ilse Nicola


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!