Empower You Traject

 Bewustzijnspraktijk Anne Ybema | Anne Ybema
 Bloemendaal

Je wilt je niet langer aanpassen.
Je maskers ben je zat.
Steeds die overlevingsmodus..
En NU is het GENOEG!
Jij wilt weer ont-dekken wie JIJ bent.
Jouw eigen leven leiden.
Leven vanuit jouw waarden, jouw unieke ik.
Maar wie ben ik onder die lagen?
En hoe dan? Vraag je je af.. 

Ik begeleid de vrouw met een jong gezin die een gejaagd leven leidt, vol stress en verantwoordelijkheden, om de regie over haar leven terug te pakken. Zodat zij weer aan het roer staat, meer rust ervaart, zichzelf die eerste plek gunt en er volop van geniet. 

Mijn sessies werken door op lichamelijk, geestelijk, spiritueel en emotioneel niveau.

  • Eén sessie brengt diepe ontspanning en helderheid.  
  • Een Empower You traject brengt je rust, helderheid en energie. Ik leer je weer leiding te pakken over jouw Leven. 

Over Anne Ybema

Hoe het was
Mijn hoofd zit vol. Ik mòet vanalles. Ben altijd druk. Ik hou alle ballen in de lucht. Mijn lontje is zò kort. Ik val om het minste of geringste boos uit naar mijn kinderen. En als mijn partner me vraagt de vaatwasser uit te ruimen, barst ik in huilen uit. Op mijn werk is alle vrijheid en werkplezier verdwenen. Maar ik heb toch alles waarvan ik vroeger droomde? Dus ik ga gewoon door. Maar ik voel niet het geluk, dat ik altijd voor ogen had.. Ik ga gewoon door. Maar, wat als...? Ik ga gewoon door..
Tot de dood mijn leven stil zette.  

Hoe het nu is
Ik ben mijn hart gaan volgen. Ik leid en geef mijn leven vorm, zoals ìk het wil. Run mijn eigen praktijk en ben als moeder relaxt en aanwezig mèt aandacht. Al breken ze de tent af, ik weet de rust te bewaren. Ik geniet weer volop van het Leven, mijn naasten, een boek of een wandeling in het bos. Een verjaardag zeg ik zonder schuldgevoel af. Ik zet mezelf weer op nummer 1.

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat..

· Ik geloof dat ik 100% verantwoordelijk ben voor wat ik denk, voel en doe. Dus dat ikzelf in staat ben om elke verandering te maken.
· Ik mezelf kan verliezen in het maken van moodboards, fotoboeken en boekenreeksen als De 7 Zussen en Harry Potter. 
· Ik dol ben op.. Meer op mijn website! 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding