Mooie, rustige, professionele praktijkruimte 2 dagen per week

 TinnitusCoach | Olivier Termijtelen
 Haarlem

Let op, het gaat om tijdelijke huur, vandaar ook de lage huurprijs. Neem contact op voor verdere info.

Heerlijke professionele praktijkruimte te huur op de Zijlweg in Haarlem. Meerdere (gedeelde) wachtruimtes, keuken, intercom, lift, alarm.

  • Praktijkuimte zelf ongeveer 22 m2, alles aanwezig. De ruimte is per 1 oktober 2022 beschikbaar voor 2 dagen in de week.
  • Parkeerplaats naast het pand.
  • €250,- (BTW-vrij) per maand voor twee dagen in de week (één dag per week is niet mogelijk, alleen beide dagen)

Als de sfeer van de ruimte je aanspreekt nodig ik je van harte uit om kennis te maken.

Hartelijke groet, Olivier Termijtelen

Over Olivier Termijtelen

Geboren in 1972, in verschillende landen gewoond en in 1989 eindexamen VWO gedaan. Daarna de universitaire studie Economie afgerond, gevolgd door verschillende banen in het bedrijfsleven. Dat was allemaal prima, maar er miste duidelijk iets, het voelde leeg.

Door toeval kwam ik in 2000 in aanraking met een energetische opleiding, en meteen wist ik dat mijn leven radicaal zou veranderen. Twee jaar later begon ik een praktijk in Energietherapie. Inmiddels, zeventien jaar en duizenden consulten verder, ben ik getrouwd en vader van twee prachtige dochters van 10 en 13 jaar.

Oké, nu een ander antwoord op dezelfde vraag: wie ben ik eigenlijk, zonder het verhaal over mijzelf? Ben ik wat ik denk? Mijn gevoelens? Mijn lichaam? Een man van 50?

De laatste 25 jaar ben ik veel bezig geweest met deze manier van het ‘ik’ onderzoeken, door meditatie, stilte-retraites en verschillende manieren van zelf-onderzoek. Daarbij heb ik het geluk gehad om telkens op de juiste momenten de juiste ‘leraren’ te ontmoeten.

Zo kwam ik er steeds meer achter dat ik mijn gedachten, gevoelens, sensaties, overtuigingen en gewaarwordingen uiteindelijk niet ben. En in de plaats daarvan kwam er een ander, steeds dieper ik-besef. Zo schoof mijn gevoel van identificatie langzaam van het object van mijn bewustzijn, naar mijn bewustzijn zelf. Ik ben niet mijn gedachten, maar degene die deze gedachten heeft. Iets ontastbaars, magisch, waar geen vat op te krijgen is.

Door alle meditaties ontstond steeds meer een idee, een gevoel, een besef van dit diepere ‘ik’. En een aantal jaren geleden eindigde de ‘wie ben ik’-zoektocht, toen tijdens een retraite de bevrijdende realisatie kwam dat er niet eens zoiets als een apart ‘ik’ bestaat.

Vanuit deze Eenheidsrealisatie ontstaat vanzelf een oprecht samenzijn met de ander, Hier en Nu. Dit samen-zijn is de basis van waaruit ik de mensen in mijn praktijk begeleid.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding