Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

 José Koster, verheldering & inzicht / Expertise in Ouderschap | José Koster
 Haarlem

Als je ergens tegen aanloopt en je hebt iemand nodig hebt die je helpt een doorbraak te realiseren, als je wilt groeien en meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen, dan kan ik je helpen.

Ik kan met je meekijken voor alles wat in de breedste zin met het leven te maken heeft. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het onderzoeken van je persoonlijke grenzen, het nemen van beslissingen, zelfacceptatie en persoonlijke groei. Maar ook kan ik je begeleiding als je vastloopt in je relatie of op je werk, bij stress, onzekerheid en angst, bij twijfels over je ouderschap, tijdens of na een scheiding of bij het onderzoeken van een nieuwe stap die je wilt zetten in je (werkzame)leven.

Als mens leer je jezelf kennen in de ontmoeting met anderen.

Ik maak gebruik van verschillende coachtechnieken, interventies en modellen uit de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), ademhalingstechnieken, meditatie en visualisatie-oefeningen en Systemisch Werk: familie- organisatie- en opvoedopstellingen,

Systemisch Werk is een methode om snel tot de persoonlijke/onderliggende kern van een probleem te komen. Met behulp van een opstelling kom je in de ervaringslaag van waaruit je nieuwe bevrijdende ‘oplossing’ kunt vinden. Een systemische opstelling kan individueel (met vloerankers) en in een groep. Ook is een tafelopstelling mogelijk.

Je bent bij mij welkom voor:

  • Familieopstellingen
  • Organisatie / Ondernemingsopstellingen
  • Opvoedopstellingen

Ik werk graag praktisch en doelgericht, afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen. De trajecten zijn over het algemeen kort en krachtig. De communicatie is eerlijk en duidelijk, de sfeer ongedwongen en vertrouwelijk. 

Over José Koster

Mijn naam is José en ik werk als coach, trainer, opsteller.  Een burn-out was voor mij de aanzet voor een diepe transformatie waarna ik de dingen ben ga doen waar ik werkelijk warm van wordt.

Mijn hart gaat uit naar het coachen, opleiden en trainen van mensen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd om mij hier verder in te bekwamen. Het volgen van opleidingen ervaar ik steeds als verrijkend voor zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling. Deze gaan naar mijn mening dan ook altijd hand in hand. Wanneer je werkt met mensen in kwetsbare situaties ben jij zelf het instrument. Hoe meer jij zelf als coach/trainer bereid bent je eigen persoonlijke thema’s te onderzoeken, hoe groter het veilige veld wordt waarbinnen jij iemand kunt meenemen in zelf-onderzoek. Je ontmoet mij niet alleen als professional maar, veel belangrijker, mij ook als mens.

Inmiddels weet ik dat levenservaring van onschatbare waarde is bij het werken met mensen.
Mijn geschiedenis is mijn schatkist vol levenservaringen en levensopdrachten. Ik weet uit ervaring dat door het aankijken van je eigen thema’s en alle pijn en rouw die daarbij horen, hoe spannend ook, enorm veel nieuwe ruimte vrijkomt om te kunnen zijn wie je werkelijk bent.

  • Ik heb een prachtige praktijk bij de koepelgevangenis van Haarlem. Voor mij heel bijzonder. Mijn moeder en grootouders hebben in de gevangenis gezeten en zelf heb ik gewerkt met vaders in de gevangenis. Een prachtige plek om te werken rondom thema's als licht & schaduw!

Je bent van harte welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding