Sjamanisme, Opstellingen en Traumawerk

 Kyoto (Nijman Coaching & Trainingen) | Vincent Nijman
 Hillegom

Je kunt bij Vincent in Hillegom terecht voor:

  • Traumatherapie
  • Holistische consulten (therapie/coaching)
  • Relatiebegeleiding
  • Opstellingen evenementen en retraites (diverse locaties)
  • Opleidingen (Opstellingen en Sjamanisme)
  • Workshops (traumawerk, grenzen,narcisme, mannenwerk, koppels)
  • Organisatiebegeleiding

Over Vincent Nijman

Over Vincent

Vincent is in 1973 geboren in Amsterdam en is vader van 2 dochters, partner en stiefvader voor 2 zoons. Hij heeft al van jongs af aan een interesse voor persoonlijke ontwikkeling en is bijvoorbeeld al op jonge leeftijd begonnen met Reiki, werken met stenen en energie. Hij heeft in het bedrijfsleven en als ambtenaar carrière opgebouwd en heeft daarnaast zijn praktijk in 2010 opgezet.

“Ik heb altijd ‘de energie’ gevolgd en me laten leiden door een innerlijk kompas wat later een grote kracht in het Systemisch en Sjamanistisch Werk bleek te zijn. Ik heb het gevoel al meer dan 10 levens in dit leven te hebben geleefd en heb daardoor uitgebreid ervaring opgedaan in onder andere familiedynamieken, organisatiedynamieken, relaties, ouderschap, scheidingen, narcisme, trauma, ziekte en samengestelde gezinnen.”

Sjamanisme diende zich aan en de verbinding met Spirit groeide. Als een natuurlijke begeleiding door Spirits vormde zich een levenspad vol magie. Het ontstaan van een drum, een Vision Quest, Zweethut en bijna-dood ervaringen openden nieuwe deuren. Om de ontwikkelingen, die zich in hoog tempo opvolgden, handen en voeten te geven is Vincent als laatst opgeleid in kern Sjamanisme bij Definest.

Vincent biedt van nature een veilige holding en verbondenheid waardoor hij een natuurlijke affiniteit heeft met Traumawerk en Opstellingenwerk. Vanuit zijn ontwikkeling zijn 'Kyoto Opstellingen' en 'Heling van de Ziel Opstellingen' ontstaan. Hij is opgeleid in NLP, Somatic Experiencing (traumawerk), Systemisch Werk en Sjamanisme.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding