Last van aanhoudende of steeds terugkerende rug-, nek-, schouder- of bekkenklachten?

 Pijncoach Haarlem | Eugenie de Ruiter
 Overveen

Pijn is complex en afhankelijk van verschillende factoren. Inzicht hierin helpt mensen om niet alleen regie te pakken maar ook om de pijn te verminderen.

Wist je dat pijn die langere tijd aanwezig is het centrale zenuwstelsel gevoeliger maakt voor prikkels? Hierdoor kun je pijn ervaren die niet meer in verhouding staat met hetgeen speelt. En wist je dat je dat je dit proces ook weer kan omdraaien?

Ik ga samen met mensen op zoek aan welke knoppen gedraaid kan worden zodat de klachten minder of niet meer op de voorgrond staan.

Over Eugenie de Ruiter

Ik ben Eugenie de Ruiter. Ik ben gediplomeerd coach en heb zelf twintig jaar gekampt met chronische pijn.

Uit eigen ervaring weet ik dus dat pijn een ontwrichtende werking heeft, voor zowel de persoon in kwestie als  de omgeving.

Ik heb zelf mogen ondervinden dat je het centrale zenuwstelsel kan helpen om minder pijn te ervaren. Ik heb me hier helemaal in verdiept en durf te stellen dat ik hier veel kennis en ervaring in heb gekregen. Kennis die ik graag met je deel aangevuld met oefeningen, zodat ook jouw pijn naar een lager niveau kan. 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding