Marc Wijnberg mannencoach

 Marc Wijnberg mannencoach | Marc Wijnberg
 Haarlem

Het wordt tijd man! Kom meer in contact met je gevoelens en verlangens, van hoofd naar hart. Maak keuzes vanuit innerlijke wijsheid met hoofd én hart. Stoer, uitdagend en met humor tevoorschijn durven komen vanuit kwetsbaarheid en schaamte.

Misschien heb je het gevoel dat het allemaal niet zo slecht met je gaat. Er ontbreekt je wellicht ook  aan niets, je hebt alles. Mogelijk een partner, een goede baan, lieve kinderen. Je hebt het gevoel dat het leven z’n gangetje gaat. En dat is nou precies wat je bezighoudt. Is dit alles? Is dit nu later?

Soms heb je even iemand nodig die met je meekijkt en meedenkt, als je er zelf niet uitkomt. Wat kom je daar in tegen? Wat wil je leren, of weet je dat juist niet? Welke herhalende patronen wil je doorbreken? Zoek je een professional die de diepere lagen pakt? Iemand die de onderliggende dynamiek verheldert, die je spiegelt en op weg helpt?

Bij mij als mannencoach kan je tercht voor een-op-een sessies als ook als wandelcoach. Speciefieke thema’s kunnen zijn:

  • midlife kwesties: is dit het nou?
  • burn-out en stress
  • persoonlijk leiderschap
  • eigenwaarde en onzekerheid
  • relatie, intimiteit en seksualiteit

Als mannencoach werk ik altijd op de volgende drie lagen: 

  • cognitief - leer jezelf te begrijpen.
  • emotioneel-  kom weer in contact met je gevoel.
  • plek - maak keuzes vanuit innerlijke vrijheid.

Da afgelopen jaren merkte ik dat het praten met vrouwen, waarvoor ik vaak vanuit de veiligheid koos, mij niet de antwoorden gaf. Ik merkte dat ik juist met mannen meer tot de kern kan komen. En dat daar mijn kracht als mannencoach ligt.

Over Marc Wijnberg

Ik ben vader van twee tieners en we wonen in Haarlem. Ik houd van hardlopen en wandelen. Het liefst in de bergen. Maar de duinen en strand zijn altijd binnen handbereik.

Als jongste van vier, twee broers die tweeling zijn en een nog oudere zus, ben ik vlakbij Breda opgegroeid. Op mijn twaalfde verhuisden we naar een klein dorp op de Veluwe. Na een langdurig gevoel niet te passen in het leven dat ik leefde, begon ik jaren geleden naar antwoorden te zoeken en verdiepte ik me langdurig in persoonlijke ontwikkeling.

Welke keuzes maakte ik dagelijks op de automatische piloot zonder stil te staan bij wat ik echt wilde? Waarom deed ik zoveel om andere te pleasen, nam ik mezelf en mijn grenzen niet serieus, durfde ik niet naar mijn verlangens te kijken, kon ik eigenlijk alleen met vrouwen praten en voelde ik me vaak ongemakkelijk bij mannen?

Ik onderzocht mijn thema’s tijdens verschillende opleidingen, trainingen en mannengroepen. Zo heb ik onder andere ook de driejarige opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen gevolgd. Daarnaast ook de vervolgopleiding Systemisch Werken en Ambacht van het Hart.

Nu ben ik in het dagelijks leven zowel IT consultant als mannencoach. Voor mij een perfecte combinatie. Ik combineer het analytische denken van Data & Analytics met terug naar het gevoel via mannencoaching. 

Ik ben opgeleid om te begeleiden met behulp van TA (transactionele analyse), systemisch werken en NLP (neuro linguïstisch programmeren). 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding