Relatie- seks- en intimiteitscoaching voor stellen

 Irene Fehr Online Coaching | Irene Fehr
 Haarlem

Breek los van de hartverscheurende en verdeeldheid zaaiende patronen naar de liefdevolle verbinding en passie die je buitengewone relatie verdient.

Je bent bij de partner van wie je zielsveel houdt. Je liefde is buitengewoon en je voelt je thuis bij elkaar. Jullie willen dat seks een buitengewone uiting is van jullie grote liefde voor elkaar. Als dingen niet zo gemakkelijk of gepland gaan in je seksleven, merk je dat je verloren en verward raakt.

Als u worstelt met een van deze situaties:

  • Seks was in het begin leuk en gepassioneerd. Jaren later leef je als huisgenoten en het breekt je hart om toe te geven dat het romantische stel dat je vroeger was nu een seksloos huwelijk is.
  • Je libido's lijken niet meer op dezelfde lijn te zitten. Seks voelt als een karwei, als je alles al hebt.
  • Jullie zijn nieuwe ouders en seks is minder frequent geworden en zeker minder gepassioneerd.
  • Pijn tijdens geslachtsgemeenschap maakt seks onmogelijk en je voelt je verloren en hopeloos dat je het niet kunt oplossen.

KRIJG DE STEUN DIE JE LIEFDE VERDIENT

Als Engelssprekende coach gericht op zowel seks als intimiteit, bied ik de kracht van beide kanten in een holistische benadering:

  • De fysieke kant van seks begrijpen en hoe je het gepassioneerd en opwindend kunt maken
  • Emotionele aspecten van seks om je te helpen los te komen van de patronen van verbroken verbinding en samen te komen.

Breek los van de hartverscheurende en verdeeldheid zaaiende patronen naar de liefdevolle verbinding en passie die je buitengewone relatie verdient en neem contact op voor een gratis Zoom-consult en plan alvast een roadmap.

Over Irene Fehr

Ik ben Irene Fehr, een Engelssprekende online sex & intimacy coach voor stellen uit de regio Haarlem. De afgelopen 10 jaar heb ik toegewijde stellen geholpen om liefde en sekswerk te doen in langdurige relaties en om seks en passie in seksloze relaties te brengen.

Ik ben geen onbekende in de problemen van mijn klanten, ik ben hersteld van het al te vaak voorkomende verhaal van "een gelukkig huwelijk dat seksloos werd" toen ik mijn libido verloor - allemaal voordat ik 30 werd. Vastbesloten om mythes te verdrijven over waarom seks sterft in langdurige monogame relaties die hartzeer en gebroken dromen veroorzaken, zijn mijn opvattingen over seks en intimiteit uiteengezet in HuffPost, Cosmopolitan, Shape, Refinery29, ScaryMommy, EliteDaily en Bustle.

Onderwijs achtergrond

  • Ik ben een Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) van het Coaches Training Institute.
  • Als Somatic Experiencing® Advanced Practitioner-in-Training richt ik mij op een lichaamsgerichte benadering van traumaverwerking in seksualiteit en relaties.
  • Ik combineer een verscheidenheid aan coachingmodaliteiten en uitgebreide studie van seksualiteit, seksuele praktijken zoals Orgasmic Meditation, Tantra, mindfulness, positieve psychologie, neurowetenschappen, schaduwwerk, lichaamsbewustzijn, bewegingstherapie, geleide visualisaties en intuïtief werk.
  • Mijn werk voor koppels is diep geworteld in de evidence-based Gottman Method-benadering van relatietherapie en Sue Johnson's "Emotionally Focused Therapy" (EFT) om cliënten te helpen patronen van verbroken verbinding te doorbreken om intimiteit te verdiepen.

Ik werk uitsluitend online via Zoom met Engelssprekende klanten en lokaal over de hele wereld. Speciale persoonlijke sessies zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact op voor een gratis Zoom-consult en plan een stappenplan!


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding