Water voor Ruimte Praktijk voor Sjamanistische Healing en holistische massages

 Water voor Ruimte Praktijk voor Sjamanistische Healing | Marcel Rozemeijer
 Haarlem

Ik bied verschillende (online) diensten die je kunnen helpen en ontlasten: healings, meditaties en cursussen sjamanistisch reizen en healen, trouwceremonies, lichaamswerk en coaching. 

Stress, gejaagd gevoel in deze hectische tijd, niet lekker in je vel? In een healing ruim ik je onderbewuste op van onverwerkte trauma's. Daarna voel je jezelf beter, blijer, lichter en bevrijd. Healings kunnen perfect op afstand uitgevoerd worden. De wereld van jouw gevoel kent geen tijd, kent geen ruimte. Daarom kan ik op ieder moment daar naar toe reizen en de trauma's opruimen uit ieder moment van je leven. Veel van mijn clienten hebben al veel vormen van hulp gehad wat niet geholpen heeft, vaak mishandeld of misbruikt. Healings zijn een stap terug naar huis. 

Sjamanistische meditaties helpen je in je as te blijven. Bij een sjamanistische meditatie stroomt de Kracht van EEN door mij heen en vormt een veld dat zich uitstrekt naar jou. Hierin word je opgenomen en gedragen, zodat je dieper en verder gaat en tegelijkertijd ook aan healing doet. 

Een sjamanistische cursus leert je de tools om dit allemaal zelf te doen. Door het doen van een sjamanistische cursus kom je dichter bij jezelf, word je een completer mens.

  • Geïnitieerd in de trouwgrot van de Arhuacos in Colombia kan ik je trouwen een extra dimensie geven met een sjamanistisch trouwritueel.
  • Meerdere massage technieken behoren tot mijn bibliotheek. Lichaamswerk kan gericht zijn op ontspanningsmassage, bewustwording of healing.

Mijn coaching richt zich op het voelen. Wat vertelt je gevoel je? Wat leert je dat?  Van harte welkom!

Over Marcel Rozemeijer

Wie is Marcel Rozemeijer? Na een uitgebreid rationeel pad (studie biologie en promotie) realiseerde ik me dat ik weinig aandacht had gegeven aan de intuïtieve gevoelsmens in mezelf. Er ontbrak iets in mijn bestaan. In de kern miste ik voelend zijn. Nadat ik mij dit realiseerde ben ik met de opleiding voor holistische massage therapie aan de Holos-Academie begonnen en daarna een opleiding tot sjamaan.

Tijdens de lichaamswerkstudie bleken mijn hoog-gevoeligheid en vaardigheden op energetisch gebied van dien aard dat het gevoelsmatig goed paste er nog iets bij te doen: sjamanistische healing. Uiteindelijk bleek de opleiding een ingang te zijn naar een spirituele meester die me nu les geeft in zowel healings, meditaties als ook loslaten. Het resultaat van dit pad is mijn huidige Praktijk voor Shamanistische Healing en Holistische Massage Sessies waarbij de zoektocht naar de hereniging in EEN een belangrijke rol speelt.

In mijn benadering probeer ik het zo simpel mogelijk te houden. Als het uitgelegd kan worden vanuit dagelijkse natuurkunde, kies ik voor die weg, voeten op de grond. Eigenlijk kan 99% van de gevallen zo uitgelegd worden. Bij zowel healings als meditaties gaat het uiteindelijk over stil zijn, loslaten en ontspannen. Waar ik vroeger 4, 5 trommels gebruikte, is een healing tegenwoordig vooral heel erg stil. Ik ga naar die domeinen in jou waar het probleem alleen maar energie is, zonder vorm en daarmee zonder identificatie en daarmee is een groot deel van het probleem al opgelost. Tot ziens.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding