Oohm: Centrum voor puur ZIJN, op het landgoed Vogelenzang

 Oohm | Oohm B.V.
 Vogelenzang

Oohm is de perfecte locatie om elkaar te ontmoeten, verbinding te maken en van de natuur te genieten. Het is een plek voor yoga, vergaderen en biedt praktijkruimtes, coaching en flexwerk plekken. Puur ZIJN met biologisch en verrassende keuken.

De mooie, zuurstofrijke ruimtes bevinden zich in het ruim opgezette Oohm-centrum. Een centrum voor puur ZIJN, op het landgoed Vogelenzang, direct in het bos en tegen het beschermde natuur- en waterwingebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De vier verschillende ruimtes zijn geschikt voor groepen van zes tot dertig personen en lenen zich perfect voor events, kick-offs, trainingen, workshops, vergaderingen, teambuilding en andere (inspiratie) sessies. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Oohm serveert een lunch vanuit de eigen biologische en verrassende keuken. 

  • Als therapeut of coach verwelkomen wij je graag in een van onze praktijkruimtes. Oohm zorgt voor een mooie en schone ruimte, ontvangst van je cliënten, zichtbaarheid op de website en social media. Zodat jij je optimaal kunt focussen op je cliënten.   

Mocht je tijdens je werkdag toe zijn aan ontspanning, maak dan een wandeling op het eeuwenoude landgoed of boek een lekkere behandeling bij van een van onze experts. Denk hierbij aan een beautybehandeling met pure producten, alles soorten van massages of reiki.  

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Over Oohm B.V.

Oohm is in 2018 ontstaan uit een wens een plek te creëren waar mensen puur kunnen zijn in alle facetten van het leven. In april 2020 is de verbouwing gestart en 1 augustus heeft zij haar deuren geopend. 

Een prachtig gebouw midden in de natuur, een plek voor Puur ZIJN.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding