Laat je prana (weer) vrij stromen - Yogalessen, cursussen & retraites

 Prana Yogi | Marjolein Blaauwbroek
 Haarlem

Prana betekent lucht, energie, levensenergie. Mijn yogalessen, cursussen en retraites zorgen ervoor dat jouw prana, jouw levensenergie (weer) vrij door je lichaam gaat stromen.  Ik (Marjolein Blaauwbroek) geef zowel online, als offline Gentle & Vinyasa Flow, Dreamy Yin en Yoga Nidra.

In mijn lessen bewegen we op het ritme van de ademhaling en komt de beweging van uitzetten en weer krimpen vaak terug. Zo breng ik in de actieve en rustige lessen een natuurlijke flow aan, waardoor je in een ontspannen trance komt. In die trance zak je vanuit je hoofd in je lichaam, zodat je kunt ontspannen en opladen.  

Prana Yogi brengt jou:

  • Momentjes van rust waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Online en offline yoga en kennis het gehele jaar door.
  • Lessen voor beginners en yogi's die opzoek zijn naar verdieping.
  • Verbinding met jezelf en gelijkgestemden.
  • Een soepel lichaam en soepele mind.
  • Vrijer en positiever leven, gevuld met dankbaarheid.
  • Een ontspannen glimlach.

Reviews:

“Marjolein is een fijne docent. Heerlijk om even niets te hoeven.” - Laura

“De warme stem van Marjolein laat mij totaal ontspannen. Ze brengt mij momenten van rust en bezinning.” - Karin  

Over Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt om naar mezelf te kijken, te luisteren en te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag in iedere cel van mijn lichaam.    

Ik ben enthousiast en nieuwsgierig geboren, met een gevoelig lichaam en een mind die alle kanten op schiet. Soms een uitdaging, maar ook een gift. Yoga helpt mij om in te tunen op mijn gevoeligheid. Ik kan veel voelen. Voelen wat er in mijn lichaam en mind gebeurt, maar ook om mij heen, zowel dichtbij als ver weg. Zo ervaar ik duidelijk wat bepaalde houdingen, meditaties, intenties kunnen betekenen. Deze kennis verwerk ik in mijn lessen om jou te inspireren en te helpen om te ontspannen en te groeien.

Opleidingen: Mijn eerste yogaopleiding heb ik in 2016 gevolgd in Rishikesh, India (200 uur traditionele hatha yoga). Tijdens deze opleiding gaf ik les en startte ik met de mantra Ohm. De groep volgde en ik voelde de energie zich door de ruimte verspreiden. Toen wist ik het. Yoga is mijn roeping!

Vanaf dat moment blijf ik hongerig naar spirituele kennis, dus jaarlijks volg ik diverse opleidingen en curussen op het gebied van (iRest) Yoga Nidra, Yin Yoga, Goddess Flow, Prana Vinyasa Flow, Chakra Yoga, Klankschalen Therapie en Reiki. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding