Systemische en energetische begeleiding bij gezondheidsklachten en het ontstoren van vaccinaties

 Terah-pi | Terah Afke Beek
 Haarlem

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Het is een continu bewegen tussen balans en disbalans, tussen ziek zijn en genezen. Het is een proces van heelwording. In Terah-pi ont-dekken we de dieperliggende oorzaak van je lichamelijke of psychische klacht.

Wat wil gezien worden? Welke ballast staat jouw gezondheid in de weg?
Onverwerkte gebeurtenissen in je familie, zowel van de huidige als van vorige generaties, imprints vanuit de eerste 1000 dagen vanaf je conceptie, vaccinaties die je hebt gehad; het zijn allemaal belastingen die, als ze erkend en opgeruimd worden, je leven een stuk lichter maken. Ik maak gebruik van (familie)opstellingen en energetisch werk.

  • In mijn praktijk blijkt het vrijwel altijd nodig om vaccinaties te ontstoren en te ontgiften, maar ik kijk ook naar andere belastingen. Daarnaast test ik, als jouw thema daar om vraagt, welke voeding, voedingssupplementen, kruiden, etc. je versterken. Dit alles draagt bij aan een grotere staat van lichamelijk en geestelijk welzijn. 

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.
Bij jonge kinderen zie ik meestal een ouder. In de praktijk zijn al mijn clienten hooggevoelig. Zij hebben meer last van vaccinaties en andere belastingen zoals straling. Ook hebben ze een andere voeding nodig om in balans te zijn. Ze kampen vaak met allergieen, intoleranties, ADHD/ADD-achtige klachten en stressgerelateerde klachten. Om er maar een paar te noemen. 

Bij Terah-pi zijn 2 a 3 sessies over het algemeen voldoende.

Over Terah Afke Beek

Mijn naam is Terah Afke Beek. Ik ben in 1976 geboren in Heemstede. Na mijn middelbare school ben ik na een aantal omwegen psychologie gaan studeren, omdat ik één op één met mensen wilde werken en voelde dat daar iets lag voor mij.

Ik heb een bachelor gehaald in de klinische ontwikkelingspsychologie en tegelijkertijd begon ik me te verdiepen in spiritualiteit en in holistische gezondheid. Eén van mijn eerste inspiratiebronnen was een boek van de Haarlemse dr. Moolenburgh ‘Op je gezondheid! Hoe geest, ziel en lichaam gezond te houden in een bedreigde wereld’. Terugkijkend heeft dit boek me op mijn pad gezet.

Ik volgde een opleiding tot natuurvoedingskundige, ging bij natuurdrogisterij van der Pigge werken en een aantal jaar later bij voedingssupplementenproducent en groothandel The Health Factory.

Na een burn-out in 2020 heb ik in 2021 de opleiding systemische en energetische begeleiding gevolgd bij TORXA, waarbij ik de tools heb geleerd om allereerst mezelf en van daaruit ook anderen te begeleiden naar een grotere staat van lichamelijk en geestelijk welzijn.

In Terah-pi komt alles samen. Holistische gezondheidsbegeleiding en kennis en inzicht overdragen door middel van het geschreven en het gesproken woord.

Ik schrijf brochures en blogs voor het gezondheidsplatform NanoMineralen, waar ik mijn kennis kan combineren met mijn visie op gezondheid en mijn liefde voor schrijven. Ook heb ik in 2021 de documentaire Ogen Wijd Open gemaakt, die de hele werkelijkheid van de covid-vaccins onderzoekt. 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding