Beweegkunst, coaching, training, mediation, energiewerk | Haarlem

Beweegkunst is een training- en coachbureau dat mensen in beweging zet, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Beweegkunst is de kunst om vanuit liefde naar je werkelijke verlangens te bewegen en deze leven.

Volgens mij zijn je werkelijke verlangens verbonden met je authentieke zelf. Hier naar toe bewegen voelt als thuiskomen. Dit thuiskomen is voor velen een ontdekkingsreis met pieken en dalen. Hoe blijf je in je waarheid en bij jezelf als er pieken en dalen in je leven zijn?

De essentie van mijn werk is het samenbrengen van dualiteiten, bijvoorbeeld, vreugde en verdriet, macht en onmacht, haat en liefde, denken en voelen, creatie en vernietiging, angst en vrede. Dualiteiten dienen zich in vele vormen aan en kunnen leiden tot innerlijke conflicten. Door deze toe te laten ontstaat er ruimte. Ruimte om te kiezen. Waar kies jij voor?

Loslaten en verbinden dat is wat het leven steeds weer van ons vraagt.

Heb je in je leven een intense gebeurtenis meegemaakt, die je leven nog steeds beïnvloed?
Bijvoorbeeld: het overlijden van iemand die je dierbaar is, misschien ben je het slachtoffer geworden van misbruik, of voel je je bedrogen of heb jij iemand geweld aan gedaan, ben je je baan kwijtgeraakt of is er ziekte of een ongeval waardoor je leven ineens een andere wending heeft gekregen. Heeft een intense gebeurtenis een plek in jou leven, wat wil je loslaten en welke wijsheid neem je mee?

Heb je behoefte aan inzicht, bewust zijn, vertrouwen, liefde en heling dan ben je welkom.

Produkten zowel voor particulieren als bedrijven:

  • Coaching (persoonlijk, relatie, trauma, loopbaan en talent)
  • Training (Art of Feminine Presence, authentic communiceren. man/vrouw)
  • Mediation
  • Energiewerk (familieopstellingen/organisatieopstellingen, reading)

Over Anki Doeleman | Haarlem

De rode draad die door mijn werk loopt, is verbinden. Hoe blijf je bij jezelf en bereik je de ander als de communicatie is vertroebeld?

Telkens weer zie ik dat achter die weerstand verlangens en behoeftes schuil gaan. Wat zijn die behoeftes? Wat is de diepere drijfveer? Dát is de essentie. Als de essentie helder is, dan is de rest alleen maar de weg naar het resultaat. Vrij snel is dan duidelijk welke stappen nodig zijn. Ik zorg ervoor dat mensen hun diepere drijfveren leren kennen en vervolgens in beweging komen. 

In mijn werk als coach en trainer zijn, behalve mijn opleidingen, mijn levenslessen voor een belangrijk deel mijn werk- en oefenmateriaal geweest. De groei die ik daarin heb doorgemaakt, heeft mij een schat aan ervaring gebracht. De essentie is voor mij om liefde en respect te hebben voor jezelf én voor de ander. Ik heb geleerd dat aan sommige situaties vaak niet zoveel te doen is. Waar je wel invloed op hebt is de manier waarop je met een situatie om wilt gaan. Je eigen houding en gedrag, díe kun je veranderen.

Loopbaan

  • In 1999 heb ik beweegkunst opgericht. Vanuit mijn bedrijf werk ik als coach en trainer voor zowel organisaties als individuen. Voordat ik hiermee begon, heb ik verschillende bedrijfsfuncties bekleed op het gebied van organisatie en advies.
  • Ik ben conflictcoach en trauma deskundige op het gebied van communicatie (training Venwoude Maud Pieper). In mijn coaching maak ik gebruik van de methode van Marshall Rosenberg (non violent communication), van systemisch werk (opleiding Bert Hellinger en Daan van Kampenhout), traumaleer (Peter Levine) en verschillende andere vormen van coaching.
  • Ik ben gelicenseerd trainer Art of Feminine Presence. Ik ben bekend met gender gerelateerde communicatie processen en coach zowel vrouwen- als mannen groepen.
  • Ik heb de studie HTS Technische bedrijfskunde en de studie Toegepaste Huishoudwetenschappen (THW) afgerond en kan me in verschillende organisaties makkelijk bewegen.
  • Ik heb een intensive gedaan bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Communicatieprocessen en de psychologische aspecten daarvan behoren zowel tot mijn persoonlijke als beroepsmatige interesse.

Inspiratie
- Iedereen die mij lief is, het leven zelf en alles wat daarin zit.
- Het werk en de inzichten van de volgende denkers hebben mij geraakt en beïnvloed: Marshall Rosenberg (non violent communication), Traumaleer (Peter Levine), Het Transitiemodel van Elisabeth Kübler-Ross,  en het transitiemodel van Gabrielle Roth.


Foto 1 Anki Doeleman Foto 7 Anki Doeleman Klik om te vergroten

Beweegkunst coaching training reading
Anki Doeleman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!