Intuïtieve Life Coaching: Ont-dek wie je bent!

Jij wilt je bewustzijn vergroten en stappen zetten naar een lichter leven. Hiervoor is inzicht nodig in belemmerende patronen waarmee je jezelf saboteert. Ook mag je afstemmen op wat je intuïtie vertelt. De beweging is uit het hoofd, naar het hart.

Voor wie is mijn intuïtieve coaching?
Intuïtieve life coaching is 1 op 1 coaching voor wie zichzelf wil ont-dekken. Voor wie meer en meer zijn unieke zelf wil zijn.
Voor wie zijn energielek wil dichten. Voor wie voelt dat het tijd is zijn ‘maskers’ op te lichten. En voor wie zichzelf wil ontmoeten in alle eerlijkheid, helemaal zoals je bent.

Voor wie zich afvraagt; is dit het nou? En voor wie hierin vast loopt en een ander pad wil lopen. Voor wie wil gaan leven in plaats van overleven. Voor wie eigen keuzes wil maken. Voor wie zelf de regie wil voeren. En voor wie hierin zelfvertrouwen wil ontwikkelen.
Voor wie de beweging wil maken vanuit het hoofd naar het hart, van het denken naar het voelen. En voor wie het nu op wil lossen en los wil laten. Voor wie het zichzelf gunt. En voor wie de eerste stap wil zetten naar verandering. Ben jij dat?

Mijn aanpak
Jouw wens, jouw ont-dekkingsreis, jouw plan. Ik stem met je af wat je wens is en waar je nu nog worstelt. Ik luister, stel vragen, voel mee en ik nodig je op motiverende wijze uit tot reflectie en zelfinzicht. In de coaching werk ik met kennis van systemisch werk, transactionele analyse, energiewerk en intuïtieve coaching. Daar waar je bewust wordt, opent je energie voor verandering en kun je in beweging komen.

Ik heb niet alle antwoorden. Ik geloof wel dat jij die in je hebt. Dus, wil jij jezelf ont-dekken?

Over Anne Ybema

Vallen en opstaan
In 2012 begon mijn ont-dekkingsreis. Ik had alles gerealiseerd wat ik wilde. En toen kwam de vraag: is dit het nu? Mijn belangrijkste les tijdens de 2-jarige coachopleiding die volgde; alles om je heen is een spiegel van wat er in jou speelt. Dus neem verantwoordelijkheid voor wat jij creëert.

Groeien en helen
Mijn hartenergie stroomde over na de geboorte van mijn dochter in 2015. Pure liefde, waarvan je weet dat het klopt. In 2017 volgt er een tweeling. Het intensieve gezinsleven dwingt mij tot leven in het nu. Bewust genieten en met aandacht aanwezig zijn. Balans was en is daarin voor mij erg belangrijk. Ik vervolgde mijn ontdekkingsreis met haptonomie, yoga, meditatie, systemisch- en opstellingenwerk. Ik leerde werken met energie vanuit de effectieve intuïtie methode (Carolina Bont). In 2021 volgde ik Reiki 1 en 2 en in 2022 de Reiki Therapeut opleiding (Toña Wong Chung) volgens de Reiki Usui traditie.

Inspireer en leef je droom
In 2021 dwong ik mijzelf na het verlies van mijn moeder stil te staan, mijn eigen fundament te verstevigen en mezelf te dragen. Weer kwam die vraag. Is dit het nu? Doe ik het werk wat ik wil? Diep van binnen klonk: “Nee, Anne. Leef je droom. Het moment is NU.” Eindelijk had ik het lef mijn baan op te zeggen en mijn praktijk te starten. Laat mij mensen inspireren om zichzelf te ont-dekken, hen helpen op hun weg van heling. En laten we samen de wereld lichter maken.

Bewustzijnspraktijk Anne Ybema
Anne Ybema

Foto 2 Anne Ybema Foto 3 Anne Ybema Foto 4 Anne Ybema Klik om te vergroten

Bewustzijnspraktijk Anne Ybema
Zomerzorgerlaan 25a
2061 WC Bloemendaal en Santpoort-noord


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!