MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.

Luisteren, inspireren en oplossingen aanreiken is mijn vak. Ik begeleid en adviseer mensen die willen investeren in hun leven. Het doel: ruimte, rust en vertrouwen in jezelf zodat je op eigen kracht vol inspiratie verder kan.

Psychologische behandeling.
Veel mensen krijgen problemen waar ze moeilijk mee om kunnen gaan. Wanneer je hierin bent vastgelopen, maar ook als je dat juist wilt voorkomen, kan het nodig zijn om met een psycholoog te praten. MetSteen biedt de therapie in 3 overzichtelijke pakketten aan. Zo ontstaat er een behandelaanbod dat passend is voor zowel psychische problematiek als het voorkomen daarvan en voor mensen die behoefte hebben weer geïnspireerd te raken.

Mindfulness trainingen.
In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. Door een bewuste levenshouding laat je gevoelens, gedachten en lichamelijke gewaarwordingen toe en kom je los van onbewuste automatische patronen. In deze training leer je stap voor stap de belangrijkste technieken uit de mindfulness middels praktische en heldere oefeningen. De training wordt in groepsverband aangeboden. Er is ook een mindfulness training speciaal voor jongeren.

Inspiratie avonden.
We beleven allemaal inspirerende momenten, pas als we ze delen, gaat het stromen...De avonden zijn volledig interactief en bedoeld om je geïnspireerd met een glimlach en vol nieuwe energie weer de deur uit te laten gaan. De inspiratie avonden zijn eveneens een mooi vervolg op de mindfulness training, om geïnspireerd te blijven, het te onderhouden en verder te verdiepen.

Over Christine Janse

Ik ben Christine Janse en sinds 1994 met veel gedrevenheid werkzaam als psycholoog.

Ik geniet zo van mijn vak. Hoe mooi is het om een persoonlijk op maat gemaakte sleutel te mogen aanreiken aan iemand die vast zit in pijn en verdriet, aan iemand die aan het worstelen is met wat er is, aan iemand die in beslag genomen wordt door angst. Mensen leren om zelf die sleutel te ontdekken en te gebruiken. Ik heb het mooiste vak dat er bestaat; ik mag mensen weer terug brengen naar genieten van het leven.

Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Afgestudeerd in de richting klinische neuropsychologie, met daarnaast de richtingen klinische psychologie therapie en diagnostiek en kinder en jeugd neuropsychologie. Ik heb ervaring binnen de revalidatie, het algemeen ziekenhuis, de verpleeghuiszorg, de reguliere GGZ en de psychiatrie. Sinds 2001 geef ik supervisie aan collega psychologen.

Ik heb de laatste jaren steeds meer vorm gegeven aan het leven vanuit mijn hart. Het starten van een eigen praktijk in 2011, vormt hier een belangrijk onderdeel van.

Naast het volgen van vernieuwende cursussen en workshops, blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied door het bijwonen van congressen en symposia en neem deel aan intervisie met collega's. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van een zevenjarige opleiding, om mij verder te verdiepen in de Boeddhistische psychologie; de oorsprong van de Mindfulness.

MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.
Christine Janse

Foto 2 Christine Janse Foto 3 Christine Janse Klik om te vergroten

MetSteen psychologie. Praktijk voor inspiratie, bewust leven en psychologische behandeling.
Bakkummerstraat 43A
1901 HJ Bakkum/ Castricum


christine AT metsteen DOT nl
www.metsteen.nl

Professionals in de categorie Psychotherapie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem