Het brandings-traject om te worden wie je bent

Om een Yellow Brand te worden, begin je bij het absolute begin. 

Met een blik naar binnen. 

Om contact te maken met de ziel van je Brand, je Story. 

We koppelen je creatieve DNA en daarmee je persoon(lijkheid) aan je bedrijf en dat trekken we door in alle communicatiemiddelen. 

Website. Tekst. Logo. 

Die synergie maakt dat je vanaf nu op een podium staat waar je wordt gezien en gehoord. 

Zet alle stappen of begin in ieder geval met de eerste. 

 

 

 

Over Jitske van Oosterom

Ik ben Jitske. Moeder. Dochter. Communicatieprofessional. Creatief schrijver en prozadichter. Hoewel ik geen echte Friezin ben, vertelt de herkomst van mijn naam wel alles over wat me bezielt. Mijn ouders kwamen namelijk zo vaak op Terschelling dat de eilanders ze niet meer als 'bodgosten' nawezen. Ze logeerden in een authentieke boerderij waar ik mijn naam aan te danken heb. 'T Jit'. Een niet meer kapot te krijgen liefde voor wind en zee werd wakker. Voor opstaan als de zon opkomt en moe worden als hij weer daalt. Voor de luchten eromheen, voor wegzakken in mijn eigen wereld en juist dan het maximale contact voelen met het leven. 

​'We write to taste life twice'  - Anaïs Nin

Toen ik tien jaar was, kreeg ik een dagboek van mijn moeder. Voorop stond een vrouw die huilde, haar tranen waren voelbaar in het reliëf van het karton. Het werd mijn schrift van tranen, verliefdheden en midgetgolf uitslagen. Ik fietste ermee naar de duinen of de dijk. Mijn eerste ervaring met schrijven was een memorabele. Een grotere wereld opende. Ik voelde troost en koestering na het lezen van wat ik schreef, omdat het me ruimer in mijn vel maakte. 

Yellow Brand

Wat ik zo mooi vind aan het werken met andere Innernemers, is dat in écht contact een vrije ruimte opent, waarin we verder komen in de vezels van het verhaal. Juist in het ondernemerschap drukken we onszelf in een te zakelijke rol, een rol die remmend werkt en geen bezield en effectief contact maakt. Denkend vanuit overvloed ontstond het traject ‘Yellow Brand’, waarin de stappen je leiden naar een kwaliteits-Brand waarmee je trots kunt zijn op jouw unieke, creatieve DNA. 

​Pak je plek 

Als ik ga schrijven, dan doe ik dat om dat creatieve, kloppende hart bij de lurven te grijpen. Iedereen heeft een unieke stijl en bijdrage. Die blootleggen en tot expressie brengen en jou als Innernemer je positie, je plek (terug)geven. Zodat je op je eigen manier de successen boekt die jou en je bedrijf verrijken. Zoals Terschelling mij een plek gaf waar ik in contact kwam met mijn unieke bijdrage: schrijven en steeds maar weer, soms samen met de angst voor het onbekende, met overgave leren leven.  

 

 

Yellow Inc / Schrijfstudio
Jitske van Oosterom

Foto 1 Jitske van Oosterom Klik om te vergroten

Yellow Inc / Schrijfstudio
Bijdorplaan 157
2015 CJ Haarlem


Professionals in de categorie Storytelling & Schrijven

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!