Weet Wie Je Bent - test je talent | Haarlem


Weet-wie-je-bent

Waar ben ik nou echt goed in en wat doe ik met gemak en plezier. En wat valt me zwaar en kan ik beter een collega ZZP’er inschakelen. Wie ben ik eigenlijk echt? Hoe mooi zou het zijn als je voor eens en voor altijd weet wie jij bent! En wat je eventueel zou moeten veranderen om effectiever te zijn. 

Word-Wie-Je-Bent ontdekte onlangs de beste test die er voor dit doel bestaat. Speciaal voor de ZZP’ers in mijn netwerk heb ik eenmalig voor een fractie van het zakelijk tarief 10 testen beschikbaar gekregen. Voor de gelegenheid door mij gebracht als de Weet-Wie-Je-Bent test! De test bestaat uit honderden vragen waar je zo’n drie en een half uur mee bezig bent. De uitslag is een totaal profiel met al je sterke en je zwakke punten op een heldere maar ook confronterende manier uitgelegd. Soms herken je jezelf direct maar het kan ook een schok zijn. Maar in beide gevallen heb je op papier een helder verwoord profiel van jezelf. 

Oprichter van Goalmaker, de facilitator van de test, Dick van den Berg informeert ons op 15 aug. over deze unieke test en beantwoord alle vragen.  

Weet-Wie-Je-Bent test normaal €495,- nu tijdelijk bij WWJB €250,00 (ex Btw)
Goalmaker Terugkoppeling normaal €250,- nu tijdelijk via WWJB €150,00 (ex Btw)

Interesse mail mij en vermeld dat je van BewustHaarlem bent. 

Over Emilia Gransberg | Haarlem

Emilia Gransberg is Rebalancer, Ayurvedisch Massage Therapeut, Cirkel van verandering- en Mindfulness trainer.  Ze is een erkende body & mind specialist met meer dan 15 jaar ervaring als therapeut en trainer.

Haar achtergrond; HBO opleiding in fysiotherapie aangevuld met trainingen in de Osteopathie. Na een aantal jaar praktijkervaring in 2001 ontdekte ze dat emoties zich vastzetten in het lichaam en dat de traditionele behandelwijzen daar niet altijd een afdoend antwoord op hebben.

Ze is zich daardoor gaan specialiseren in trainingen en opleidingen met een holistische benadering. Zo heeft ze zich bekwaamd in meerdere disciplines zoals Familieopstellingen, Circel van Veranderingen, Mindfulness, Ayurveda en Rebalancing. Ze heeft de nodige ervaring en richt zich op een body aanpak, een mind aanpak en of een gedrags aanpak die elkaar versterken en elkaar aanvullen om de nodige spanning in het lijf en geest los te laten. 

Emilia heeft sinds ze in aanraking kwam met de haptotherapie opleiding in 2003 een passie voor natuurlijke genezing en gezondheid. Ze voelt het als haar missie om mensen te helpenen hun zelfhelend vermogen te bevorderen door meer zelfkennis en zelfliefde. Deze aanpak is nu in haar werk te vinden onder drie pijlers: lichaamswerk (Rebalancing/Ayurvedische behandelingen) , mindfulness en de cirkels van verandering. 


Foto 1 Emilia Gransberg Klik om te vergroten

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem