Coaching en training met lichaamswerk en spelen

 Karina de Jong/KAAZ | Karina de Jong
 Haarlem

Bij mij komen spelen en lichaamswerk samen. Ik zet spelen en lichaamswerk in als een andere ingang dan alleen maar praten. Zelf heb ik namelijk ervaren dat in het lichaam zoveel informatie zit waar je met praten niet goed bij kunt. Daarnaast geloof ik dat spelen in de ruimste zin van het woord je leven kan verrijken en vrijer kan maken. 

Serieuze onderwerpen met een speelse inslag; het doet iets anders met mensen dan alleen praten. Het brengt ruimte en vrijheid in het leven. En door het meenemen van het lichaam wordt dit nog eens versterkt. Want het lichaam vertelt van alles en geeft vaak signalen. Maar we zijn niet meer gewend om er echt naar te luisteren. En we zijn vaak een beetje verleerd om te spelen. 

In mijn workshops biedt ik de ruimte om meer vrijheid te leren ervaren in je leven en in jouw keuzes. Ik geloof ernamelijk heilig in dat alles al in jou zit en dat je alleen vergeten bent waar. Het lichaam is een sneaky onderdeel van ons dat vaak informatie achterhoudt.

Ik nodig je in wat ik doe uit om daar weer naar op zoek te gaan, want ik weet uit ervaring dat het een heleboel vrijheid oplevert.

Over Karina de Jong

Een duizend-dingen-doekje ben ik.

Lange tijd heb ik gedaan wat ik dacht dat de wereld wilde dat ik deed. Tot ik in de overgang kwam en mijn wereld op zijn kop ging......En nu; nu wil ik gewoon vooral doen waar ik blij van wordt; waar mijn hart van gaat zingen en huppelen. En dat zijn heel veel verschillende dingen. En dat zul je ook terug zien in mijn aanbod. Lichaamswerk, spelen, stilte, dansen, creatieve dingen. Alles zal voorbij komen. 

  • Maar waar je op kunt vertrouwen is dat als je bij mij iets komt doen dat je iemand tegenover je krijgt die recht door zee is, humor heeft, weinig gek vindt en die volgens anderen rust brengt en duidelijkheid. 

Ik heb NLP practicioner en master gedaan, Transactionele analyse, Opstellingenwerk, Body and Mind Lanquage opleiding tot trainersnivo en jarenlang improvisatietheater. En daar is mijn mix uit ontstaan, ook omdat ik merk dat de mix van lichaamswerk en spelen zo goed werkt. Het opent mensen, laat ze dingen doen die ze eerst niet kennen of durven en daarna komt het gevoel van vrijheid. Hee, dat kan dus ook. Zo kan ik er ook mee omgaan of zo zit dat bij mij.

Dat heb ik zelf ook allemaal ervaren in de weg die ik zelf heb afgelegd. En ik deel hem graag met je zodat jij je ook vrijer kunt voelen en bewegen in jouw leven.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding