Gerbrand Elkerbout spiritueel medium

 Medium gerbrand | Gerbrand Elkerbout
 Haarlem

De vragen die mij al medium gesteld worden lopen erg uiteen. Veel mensen willen weten hoe het met een overledenen gaat. Maar vragen over bv. werk, opvoeden, gezondheid en relaties zijn ook van toepassing.

Mijn werkzaamheden zijn divers. Behalve werkzaam als medium tijdens openbare middagen en persoonlijke sessies help ik ook veel mensen als magnetiseur. Magnetiseren is het via de handen overbrengen van helende, positieve, genezende energie. Daarmee wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld en worden blokkades opgeruimd.

Mijn ervaring is dat mensen zich tijdens en na een behandeling rustig en ontspannen voelen. Pijn wordt in veel gevallen minder. Zo nodig kijken we naar wat de achterliggende oorzaak kan zijn van uw lichamelijke klachten.

Iedereen is welkom op de openbare middagen (zie website) of om een afspraak te maken voor een persoonlijke sessie. Voor verdere informatie kunt u ook kijken op mijn website.

Over Gerbrand Elkerbout

Al meer dan 25 jaar zie ik het als een opdracht om met mijn spirituele gaven te werken en een ander te kunnen en mogen helpen.

Behalve werkzaam als medium tijdens openbare middagen en persoonlijke sessies help ik ook veel mensen als magnetiseur.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding