Behoefte aan meer ruimte en rust? Tijd voor een emotionele APK

 Praktijk Peter | Peter van der Ploeg
 Haarlem

Ik help je op een diepere laag contact maken met jezelf en jouw pijnplekken, waardoor je meer ruimte krijgt voor dingen die er voor jou echt toe doen; je relatie, je kinderen en je werk. Kortom meer ruimte om te genieten van je leven.

  • Wanneer je snel overprikkeld bent, creeer je die innerlijke ruimte niet alleen door positieve affirmaties, NLP, en bijvoorbeeld positieve psychogologie. Die ruimte creeer je ook door contact te maken met alle zaken waar we vaak het liefste ver weg van willen rennen: onzekerheid, angst, onrust, boosheid, en verdriet.

Door gebruik te maken van verschillende visualisaties en andere energie technieken voel jij zelf wat er eigenlijk in jou aandacht vraagt op deze diepere lagen. Ik ondersteun je door te helpen met verwerken van de oorzaken en zaken die aandacht vragen. Hierdoor kan je doorvoelen wat er nog aandacht nodig heeft en leer je dit ook in het nu toe te passen. Zo zul je nog meer in staat zijn om ook zelfstandig 'door de modder heen te ploegen' en je zo op een diepere laag verbonden te voelen met jezelf, je dierbaren en het leven.
 

Wil je vanaf nu meer ruimte en rust in je leven? Neem dan contact met mij op. Van harte welkom!

Over Peter van der Ploeg

Mijn persoonlijke ontwikkeling is begonnen bij mediteren, sessies in combinatie met opleiding met intervisie door verschillende coaches en cursussen in gedachtenkracht van Tony Robbins(NLP expert). Zo kwam ik tot een eigen manier van verbinding te maken en coachen om alles te laten beklijven.

Het gaf mij vrijheid en weer een open hart. Niet meer opgeslokt of geleefd te worden door emoties en gedachten. 

Sinds 2011 help ik mensen deze manier van leven ook te ervaren met als doel hen te leren dit in hun leven te integreren.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding