Speltherapie en Begeleiding, Praktijk Spelend Sterker!

 Spelend Sterker! | Marja Koene
 Haarlem

Spelend Sterker! is een laagdrempelige praktijk voor kinderen van 2 tot 12 jaar die vastlopen in hun sociaal emotioneel ontwikkeling.

Een volwassene praat over zijn probleem. Een kind kan veelal niet vertellen wat er is, maar speelt erover. Voor kinderen is spelen de manier om de wereld te ontdekken, gevoelens te uiten en gebeurtenissen te verwerken. Speltherapie is vooral doen! Spel helpt!

Soms zit een kind zo in de knel dat het zijn draai niet kan vinden. U maakt zich zorgen. Het is boos, angstig of verdrietig, onzeker of faalangstig. Meestal uit een kind zich in zijn gedrag hoe het zich voelt. 

  • Wij gaan uit van de kracht van het kind en werken nauw samen met ouders/opvoeders. 
  • Spelend Sterker! werkt in Haarlem en Kennemerland.
  • Spelend Sterker! is gevestigd in Te Zaanen Praktijken in Haarlem en binnenkort ook in Kindercentrum haarlem
  • Spelend Sterker! werkt ook op locatie. 

U kunt mij bellen voor een kennismakingsgesprek, deze is gratis. Na de aanmelding bespreken we de hulpvraag en de mogelijke behandeling van uw kind. Er wordt uit gegaan van 5 tot 15 sessies.

Over Marja Koene

Marja heeft ruim dertig jaar ervaring als spelbegeleidster, speltherapeut en gezinsbegeleidster voor kinderen met uiteenlopende problematieken.

Zij werkt naast haar praktijk, via een grote zorginstelling in scholen in het Speciaal Basis Onderwijs. Op deze manier ondersteunt ze ook leerkrachten.

Door haar brede ervaring levert ze behandeling en begeleiding op maat van het kind, met of zonder handicap. Als docent en supervisor van de Academy Speltherapie, deelt zij deze kennis en ervaring met studenten.

Door bij- en nascholingen houdt zij zich op de hoogte van de ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Middels intervisie en door regelmatig trajecten supervisie te volgen, waarborgt zij haar kwaliteiten als speltherapeut.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding