ACT Bewegen naar het verlangen van je Hart

 Hart Hoofd Haarlem | Mike Rozemeijer
 Haarlem

‘Wanneer ben jij bereid het leven ten volle te omarmen, inclusief belemmeringen en pijn, om de echte stappen te kunnen zetten?’. ‘Wordt het straks, vanavond, morgen, of toch maar niet?’. ‘Laat je de dobbelsteen bepalen wat het wordt? Je hoofd? Of luister je naar je hart?’

In de ACT (Acceptance en Commitment Therapie) heerst de filosofie dat zinvolle actie het leven verrijkt en dat het vechten tegen onvermijdelijke zaken uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol leven. Mensen leren om bewust te  handelen naar hun waarden, en zaken te accepteren die ze minder kunnen beïnvloeden, zoals hun emoties en gedachten.

Dus sta je voor grote dilemma's? Heb je het gevoel dat je meer kan halen uit het leven? Wil je meer balans tussen hart, hoofd en handen? Pieker je te veel? Wil je belemmerende denkpatronen doorbreken en meer vrijheid en ruimte voelen? Heb je te maken met Burn-out klachten? Wil je talenten en sterke kanten aandacht geven en ontwikkelen?

Samen kunnen we stappen zetten, op naar de bestemming: waar jij zou willen zijn. Hierin ben jij de expert: wetende welke krachtbronnen er zijn en wat goed voor je is. Ik coach, zoals een Sherpa ondersteunend tijdens de weg naar die bestemming.

Om goed af te stemmen maak ik graag telefonisch kennis. Samen kijken we of het traject passend is bij jou vragen wensen en doelen. Ook geef ik hierin een voorstel van een persoonlijk traject.

Over Mike Rozemeijer

Soms reiziger, ooit muzikant, ex-basketballer, nog altijd tekenaar, cultuurgenieter, liefhebber van het buitenleven, en in het heden bovenal coach en trainer.    

Ruim 25 jaar, en nog altijd vol enthousiasme, ben ik werkzaam binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ooit begonnen als flexkracht heb ik het pad via persoonlijk begeleiderschap en trainer afgelegd, en vervul ik de laatste 5 jaar met veel plezier de rol van teamcoach. Daarnaast is er het coachen bij HartHoofdHaarlem en begeleid ik individuele ACT-trajecten in Amsterdam.

Hoe spannend ik het ook vond in 2016 om o.a. collega’s te gaan coachen - zijn anderen hier niet veel beter in? - ik heb de stap gezet. En waarom? Omdat de persoonlijke groei die ik anderen zie doormaken, het toegroeien naar wie zij daadwerkelijk zijn, ongeacht de strubbelingen en kritieke keuzes, mij veel energie en voldoening geeft. Ontwikkeling, creativiteit en humor zijn hierbij belangrijke drijfveren.

Naast ACT(Acceptance en Commitment Therapie) gebruik ik Motiverende Gespreksvoering, Oplossingsgericht coachen en Systemisch coachen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding