Chakra Healing en Manuele Dorn Therapie voor rug, nek en schouderklachten

 Lucky Balance | Renate Reus
 Haarlem

Je kunt bij mij terecht voor Chakra healing om energetisch in balans te komen d.m.v. Reiki energie en voor Manuele Dorn Therapie om rug, nek en schouder klachten aan te pakken.


Ik ondersteun je graag om de 7 hoofd chakra's door middel van Reiki en Shambala energie weer in balans te brengen.

  • Chakra's zijn wielen van energie die verbonden zijn met specifieke organen en emoties. Door negatieve ervaringen kan er een blokkade onstaan die lichamelijke en/of geestelijke problemen als gevolg kunnen hebben. Tijdens de behandeling ervaar je de energie stroom in je lichaam die het zelfgenezend vermogen en bewustzijn in gang gaat zetten wat gaat bijdragen aan je herstel.

Naast de Reiki behandelingen geef ik ook behandelingen om rug, nek en schouderklachten te verlichten en/of op te lossen door middel van Manuele Dorn Therapie.

  • Veel mensen hebben beenlengteverschil, zonder zich dat bewust te zijn, maar door deze scheefstand zijn er klachten ontstaan. Door het corrigeren van het beenlengteverschil en door, op een voorzichtige manier, de wervels te corrigeren kunnen deze klachten afnemen en/of verdwijnen waardoor je weer met beide benen op de grond komt te staan.

Over Renate Reus

Ik ben 34 jaar werkzaam in de reguliere geneeswijze in de functie van verpleegkundige op diverse afdelingen waaronder velen jaren op chirurgie en nu op de neonatologie. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier, maar mijn hart ligt ook bij energetisch werk

Ik ben in 2007 begonnen met de 1ste graad van Reiki en dat heeft zich uitgebreid tot de 3de graad oftewel Reiki Master. Ik heb mij met de Shambhala nog verder ontwikkeld op energetisch niveau waarbij ook alle inwijdingen zijn afgerond. Ik heb hierdoor veel mogen leren over energetisch werk en ben mij bewust geworden van de verbinding in mijzelf.

In mijn ideale wereld gaat de reguliere geneeswijze hand in hand met de alternatieve geneeswijze, omdat ze elkaar zo mooi zouden kunnen aanvullen en/of versterken. Behandelen vanuit een holistische visie, omdat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden, maar een ieder anders is.

Door mijn jarenlange ervaring met de Reiki energie ben ik overtuigd geraakt dat er vertrouwen mag zijn in het zelfgenezend vermogen al ben ik mij ook bewust dat dit niet altijd voldoende is en zie hierdoor zeker het belang van de reguliere zorg in.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding