Relatietherapie (EFT) - voor een liefdevolle en gelijkwaardige verbinding met jezelf en elkaar

 inward/onward | Catriene Smit
 Haarlem

Loopt het al een tijd niet zo goed meer in jullie relatie? 

De eerste probleemsignalen zijn vaak irritatie over en weer of juist het uitblijven van een constructief gesprek. Dit kan leiden tot oplopende conflicten of het vermijden van bepaalde onderwerpen of situaties. Het kan lastig zijn om zonder hulp zo’n patroon te doorbreken.

Soms heeft deze disconnectie te maken met een bepaalde levensfase. Je bent geleidelijk allebei een andere kant op bent gegaan en weet elkaar niet goed meer te vinden. Het kan ook zijn dat blokkades of pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden in de weg zitten, wat weer zorgt voor onzekerheid of angst voor afwijzing.

Relatietherapie helpt bij het inzichtelijk maken van patronen, het doorbreken van blokkades en het verbeteren van de onderlinge communicatie. De gesprekken (waarbij gebruik wordt gemaakt van de EFT methode) helpen om beiden weer tot jezelf te komen, je eigen behoeften en verlangens uit te spreken en op een liefdevolle manier met elkaar te verbinden.

Over Catriene Smit

Het is mijn passie om mensen te helpen hun eigen pad te volgen en vanuit verbinding en vertrouwen te leven

Ik dacht altijd mijn leven ‘op orde’ te hebben. Maar toch wringde er iets en voelde het leven soms zwaar. Ik had het gevoel dat er meer was dan dit. Maar wat dan?

Ik kwam tot de conclusie dat ik me veel heb aangepast, niet zelf mijn eigen keuzes heb gemaakt. Ik was meer bezig met wat andere mensen deden en vonden dan dat ik mijn eigen gevoel volgde. Waarom? Omdat ik erbij wilde horen, leuk gevonden wilde worden en dacht dat ik het zelf niet wist.

Ik gooide het roer helemaal om. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de marketingwereld besloot ik deze te verlaten en voor twee jaar naar Bali te verhuizen. Ik volgde diverse opleidingen waaronder Integratieve Psychotherapie en EFT voor partnerrelaties.

Ik koos voor mezelf en het geeft me veel energie en voldoening om andere mensen te helpen om in verbinding te komen met hun authentieke zelf en liefdevolle relaties aan te gaan.

Gun jij jezelf dit ook? Neem dan contact met me op!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding