Betekenis en waarde geven aan je relatie (o.a. middels EFT en systemisch werken)

 Licht op Relaties | Christa Saan
 Haarlem

'Geef betekenis en waarde aan je relatie door licht te laten schijnen op dat wat verborgen is'.

Voor wie zelfonderzoek wil doen binnen een relatie, samen of apart: wees welkom!

Geef jezelf en je relatie een kans. Een kans om op een andere manier naar elkaar te kijken, in gesprek te gaan en zicht te krijgen op terugkerende patronen en mechanismen. Ik werk o.a. vanuit het systemisch gedachtengoed van Bert Hellinger en vanuit de methodiek Emotionally Focused Therapy.  Daarbij spelen emoties en de bewustwording hiervan een grote rol. Zodra je woorden kunt geven aan dat wat je voelt en ervaart, is het mogelijk om beter aan te geven wat de ander met je doet en wat je zou wensen. Zo kan er ruimte ontstaan om elkaar opnieuw te ontmoeten en te zien in veiligheid. 

In de partnerrelatie worden vaak thema’s uit het gezin van herkomst herhaald en/of verlangens en gemis aan elkaar uitbesteed. Zodra je hier meer zicht op krijgt kun je beter de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen deel en verwoorden naar je partner wat er speelt.  

Een eenmalige sessie van 75 minuten kan al veel duidelijk maken. Afspraken zijn ook mogelijk in de avond of het weekend.

Over Christa Saan

'Het is zeer goed mogelijk, dat zij die je een slang geven wanneer je om een vis vraagt, je niets anders te geven hebben dan slangen. In dat geval is het een bewijs van edelmoedigheid.’  Khalil Gibran

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de verhalen en beweegredenen van mensen. Hoe worden mensen zoals ze zijn? Waar is de bewegingsvrijheid om keuzes te maken? Op welke manier zin te geven aan het leven? 

Ruim 20 jaar heb ik ervaring met het begeleiden van mensen en het veranderen van gedragspatronen. De afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in systemisch werken en relatietherapie (o.a. Emotionally Focused Therapy). Met aandacht voor zingeving en filosofie.

Ruim 20 jaar ben ik samen met mijn partner. Wij zijn ouders van twee dochters  en zijn al diverse uitdagingen met elkaar aangegaan. 

Ik hou van de schoonheid van het alledaagse leven, kan lichtheid ervaren in zwaarte en ben in staat met enige nuchterheid en humor het leven glans te geven. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding