Gomojo: Holistic Personal Training & Coaching

 Gomojo | Faziel Khodabaks
 Haarlem

Bij Gomojo Holistic Personal Gym werken we via onze holistische aanpak aan de balans tussen lichaam en geest. We bieden een plek om je op fysiek, mentaal én spiritueel niveau te ontwikkelen.

Onze sportschool in Haarlem is benoemd tot beste personal gym van Noord Holland en dat is iets om trots op te zijn. Wij bieden zowel Personal Training, Small Group Training als Vitaliteitscoaching aan. Er staan zowel fysieke trainingen op het programma als spirituele- en ontspanningslessen. In alle takken bieden wij veel mogelijkheden en variatie.

  • Tevens bieden wij voedingsprogramma’s en mind lessen op maat door middel van ons Personal Health Plan.

Ons Personal health plan staat voor opnieuw in je eigen kracht staan; je fit en vitaal voelen. Een totaalplaatje aan training, voeding, mindlessen (o.a. creëren van innerlijke rust en balans) én persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen, eisen en dagelijkse bezigheden. 

Onze holistische aanpak zorgt voor een volledige balans.

Over Faziel Khodabaks

Al meer dan 10 jaar is Faziel specialist op het gebied van sport, voeding en metal power. Door zijn jarenlange ervaring in de sportbranche, weet hij precies wat “The Key 2 Succes” is om zowel fysieke als mentale doelstellingen te bereiken.

Bij zijn klanten staat Faziel bekend om zijn unieke, holistische aanpak. Zij hadden in de eerste instantie alleen een fysieke doelstelling, die zij na jarenlang proberen maar niet wisten te behalen. Stuk voor stuk hadden zij (onbewust) in meer of mindere mate ook te maken met faalangst, een negatief zelfbeeld, of hoge werkdruk. We zijn ons hier vaak blijkbaar niet, of veel te laat, van bewust.

  • Faziel weet als geen ander welke negatieve effecten mentale blokkades op termijn voor invloed kunnen hebben op jouw lijf. Het gaat om het creëren van een gezondere lifestyle en dat gaat veel verder dan fysieke training alleen. Faziel gelooft dat mentale kracht van grotere waarde is dan vaak wordt gedacht. Hoe groter de mentale kracht, hoe groter de kans dat fysieke doelstellingen worden behaald!

Zijn visie? “Every body, spirit and mind matters. Het gaat erom dat jij het jezelf gunt om jouw doelen waar te maken en de persoon te worden die jij wilt zijn.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding