Loopwijzer | Droevig doorsjokken of een wijze loper worden? Verbeter je hardlooptechniek!

 Loopwijzer | Maarten Soen
 Heemstede

Loopwijzer is een hardloopschool, in 2014 opgericht door Nils de Rijk. Nils is een idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen.

Vanaf 2016 zijn trainers René, René, Nike, Peti, Ralf, Robin, Kevin, Annet en Maarten bij Loopwijzer aangesloten.

We hebben een top team die de trailruntrips en zondagduurloopjes mogelijk maakt met: koks Arjen, Herre, Clara, Bert, Jaime en Saro, tempogroepleiders Casper, Floortje, Willem, Daniela, Marloes, Erwin, Irene, Leonie, Noel en fysios Frans en Iris. Thanks:-)

Waarom willen we en kunnen we jou helpen?
Uit eigen ervaring weten we hoe lekker hardlopen is (en welke gevaren er op de loer liggen) en we gunnen jou dit ook! We hebben het zelf ook meegemaakt: blessures, geen progressie meer boeken en motivatiedips. Allemaal redenen om te stoppen met onze toffe hardloopsport.

Het is onze missie om je te helpen een complete en blijvende hardloper te worden. Dit doen we door onze ervaring en kennis te delen zodat je je blijft ontwikkelen en technisch beter leert lopen, sterker wordt en niet te veel te snel doet.

Over Maarten Soen

Nadat ik halverwege mijn 20-er jaren rond de 100 kg woog kwam het besef dat ik iets moest wijzigen aan mijn levenstijl. Ik heb hardlopen toegevoegd aan mijn leven en het heeft mijn leven compleet veranderd!

Een beter leven door hardlopen. Van 100 kg naar 75 kg en het blijven verleggen van de mijn hardloop doelen. Van 0 naar 5 km, van 5 km naar een 10 onder de 40 minuten, ik bleef doelen stellen.

Inmiddels is mijn ultieme doel om 2:30 op de marathon te lopen. Ik ben er van overtuigd dat je alles kan behalen; als je maar wil. Doelen stellen en eraan werken.Ik gun iedereen een beter leven door hardlopen en draag graag mijn kennis en ervaring over.

Mijn training zijn ingericht om op een verantwoorde manier te beginnen met hardlopen, zonder hardloop ervaring van 0 naar 5 kilometer in 10 weken! Tijdens de trainingen is er veel aandacht hardlooptechniek. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding